Monday, October 7, 2013

Cute butt

Ada orang tu kan, sibuk sangat nak jadi kuat.

Setiap kali lepas makan, dia akan kasi lengan dia kat kita, suruh picit-picit muscle nan hado dia tu.

Especially after breakfast, since we told her fresh milk will make her strong.



For example, this morning.

A: Mommy, touch my arm.

M: *layan kan je laaaa*

A: Look, I am stronggggg....

M: Yes, I can feel your muscle.


Lepas I amik gambar muka cas kuat dia, tetiba dia ada request.



A: Mommy, can you take a picture of my butt?

M: Haaaaaa?

A: A picture of my butt.

M: Ermmm.... ok..... *clickkk*

A: Let me see.

M: *kasi handphone kat anak*

A: See, that's my butt. My cute butt *sambil tersengih confident*

M: *erkkkkkk*


Cute ke nih?

17 comments:

Dark @ng3L said... BALAS

mane blaja cute butt nieh..

aida's said... BALAS

lawak...betul cik mek nih. dengan seluar senget dia celah mana lah yg cute nye tuh. takpe huda..who knows dia ada sexy butt ala2JLO lak nanti. :)

Madam Sooyaree said... BALAS

Dark Angel,
Bebudak bila dah belajar cakap, cepatttt aje. Kekadang memang tak tahan gelak bila dengar dia cakap, hahaha

Aida,
Sexy butt? Tak dapek.... mak bapak bontot flat, hahaaha

smRose said... BALAS

cute sangat

Norlia Mohd Yusoff said... BALAS

Haha..comelnye..kak ayu andai cakap melayu ke??

Lynna Ghani said... BALAS

Hahahahaha cute sangaaattttt! Lama Aunty tak skodeng cute butt neh...dah insaf.hahaha..:P ni satgi mau kena ketumbit mata ni sbb usha cute butt cik Aiyu... lol :P

アヌム said... BALAS

amboihh cik aiyu nih..hahaa

akish ali said... BALAS

yunk....konpem copy cat dgn omaknye nih...asik nk tgk butt aje...hahahahah cute mek aiyu!

ANR said... BALAS

hahahaha cute rasa mcm nk gigit je but dia. hahahaha

Syida Rasyidah said... BALAS

hehehehe.. comel Aiyu.. :)

farah said... BALAS

Kekeke...imma cute butt tu okay lagi dari sexy butt...hikhik...macam2 la cik Aiyu ni, comel sangat dgn muka baru bgn tido tuu...hehe...

Amyz Azlie said... BALAS

Hahaha. terus auntie ingat lagu,
I like big butt and I cannot lie.. Hahaha.

Ye la Aiyu. Kamu mmg cute.

Rai said... BALAS

xpela nak.. klu ko dh besar mintak request cmni.. mak buleh cium dinding la.. hehehehe

Unaizah said... BALAS

Err, don't know about the cute butt but her actions are definitely cute & hilarious.

Samalah dgn my Zarra, every time makan sayur dia akan tanya Zarra cantik tak. I nak suruh dia makan sayur so I told her kalau makan sayur kulit & rambut jadi cantik.

Fifi Nadhrah said... BALAS

hahaha.. lawak la aiyu ni.. cute butt.. ok!~

Madam Sooyaree said... BALAS

SMRose,
Hehehe.. bangga Cik Aiyu tauuuu

Norlia,
Dia tak berapa nak cakap Melayu la dear :( Kita pun malas nak paksa, pasal nak dia paham apa cikgu cakap kat sekolah dulu. Sekolah dia strict sket

Lynna,
Hahaha.. jangan tengok lama2 auntie, bahayaaaaa :P

アヌム,
Tahap konfiden tu yang mahal kan!

Akish,
Haahahah.. tak koser kkkk... mak nye bontot nan hado, tak dapek nak telek kat cermin selalu

ANR,
Hahahah... mesti dia suka tau kalau kena gigit, siap suruh gigit lagi :P

Syida,
Tengkiu laling :)

Farah,
Hahahah.. sexy tu dia tak reti lagi apa, tunggu la beberapa tahun lagi :P

Amyz,
Ni butt nye tak big, cinonet aje, hahahaha

Rai,
Hahahaha.. dah besar apa lagi, selfie laaaaa

Unaizah,
Waaa... best nya Zarra makan sayur. Ni hmapeh sket, pasal mak bapak pun sama, hahahaha

Fifi,
Haaa,, jangan memain k... orang perasan ni susah nak ubat!

cujen lejen said... BALAS

ahhahahahhaa..lawak la cik aiyu ni...
yang ni memang kelakar... mesti cute je masa dia tersengih2 tengok butt dia tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...