Thursday, October 3, 2013

Isabella Ballerina


As requested, taaaaadaaaaaaa!!!

Video tak dapat nak amik, pasal mak-mak kena tunggu kat luar kelas. We can watch the kids from a viewing window, tapi tingkap nya ala NCIS le pulak. Luar boleh tengok dalam, dalam nampak samar-samar tengok luar. Tak la NCIS habis, tapi hampir la.

Nampaknya Cik Aiyu suka dengan kelas tarian dia. Dalam kelas ada 5 orang, dia paling semangat ikut. Tak tau la pasal baru ke apa, hahaha...

Takpe lah, asal dia enjoy mommy ok aje :)

11 comments:

athirah Safarudin said... BALAS

senyum lebar cik aiyu :) cmel

Rizziela said... BALAS

comel nyer

nazila jaafar said... BALAS

Cik kak kiter suke menari kan...hehehe...

mama maman aka yana said... BALAS

Cumil senyum.. wah tak tahan nak tgk cik aiyu menari balet

Lynna Ghani said... BALAS

Comelnya Ballerina Aiyu Isabella....:)

Amyz Azlie said... BALAS

Amboiiii kemain senyum. Comel sangat.. Suka la auntie tgk. Mwahh!

Wahidah said... BALAS

she growth so fast la...:)

eda Suryani Mustafa said... BALAS

adorable smile. :)

Anonymous said... BALAS

macam dah kurus sikit.
Aiyu makin ayu la... hihi..

Fifi Nadhrah said... BALAS

senyum paling besar saye pernah tengok.. semangat kot..

Madam Sooyaree said... BALAS

Athirah,
Thanks dear! Memang lebar senyum dia, kalau dapat apa nak, hahahaha

Rizziela,
Terima kasih :))

Nazila,
Ya betulll! Kalau tengok cerita yang ada dance step, jangan la kacau. Member mesti kusyuk nak hafal step

Yana,
Hahaha.. kalau lah boleh ku recordddd... memang semangat!

Lynna,
Thank you Lynna :)

Wahidah,
Tu la kan, rasa kejap aje dah besar. Tapi time buat perangai, rasa bila laaaa nak besar :P

Eda,
Thank you dear :)

Anonymous,
Cik kak kita memang kurus, muka je lebar!

Fifi,
Hahahah.. dia kalau gelak memang besar, tapi tu la, bila amik gambar selalu muka sepesen ajeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...