Monday, November 11, 2013

Akhirnya....

Ada orang tu dah tanggal tali pusat, hahaha...
 
Abis rekod 15 hari Abang Aji. Abang Aaron tanggal tali pusat lepas 18 hari.
 
Tempat sunat Abang Aaron lak, tanggal lepas 16 hari. Senang cerita, buat sekali. Nak komplen lebih pun takleh kan, baby mana boleh cakap, hahaha.... Takde lah kes bentan tersalah makan ke ape nanti.
 
 
Kecoh giler kan, tali pusat anak pun nak tunjuk.
 
Pedulikkk :P




Tuan punya pusat?

 
Sedap beradu atas katil mommy.
 
Situ tempat baring, situ jugak tempat muntah.
 
T__T
 
Katil sendiri takde pulak dia muntah, katil kitorang yang selalu jadi mangsa. Padahal baringnya kejap je kot, selalunya dalam 30 minit sebelum kitorang tido.
 
Thank god for the existence of dryer, thank you French man!

10 comments:

sabira said... BALAS

lena abang aaron tido..heheheheh..ooh awal sunat kak?

Amyz Azlie said... BALAS

Wah, dah sunat dah. Dah jadi abang la gini. Hihi. :-)

Aaron tak mau kotorkan tilam dia. Tilam mommy takpe. Hi hi hi.

shuhada said... BALAS

cute nyeeee....tak yah pakai sarung tangan pun..budaya kita je kot erk kene bersarung tgn berstokin bagai...ke macam mana mama aiyu...hehehe...anyway tahniahhhh sekali lagi..:-))

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... BALAS

Lama juga ye nak kering tali pusat nya.. yelah duduk tempat sejuk. .tp mmg org sana xpakai booties n mittens eh kak.. anak kwn sy pon mcm tu. Senang kecik2 dh sunat ye

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Assalamualaikum Nurul,
Free style sungguh AA tdo..

nur easy said... BALAS

katanya jadi cermat, pengemas, pembersih betl budaknya lagi lama tanggal pusat..;)

Soo Hae Daa said... BALAS

thniah cik aiyu and akak...lama xjenguk sini..dh kuar aaron cute itu..hihihi

Eliss Mie said... BALAS

eh dah bersalin. lama tak bw, bz dua menjak ni. lambat jugak tanggal pusatnya yer,my nayla hari keenam :)

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Awalnya dah bersunat,dah pandai tidur mengiring plk si Aaron nie yea...

Madam Sooyaree said... BALAS

Sabira,
Senang buat sekali harung Sabira, hehehe... Nanti dah besar baru nak sunat, jenuh pulak nak cari tok mudim, hihihi

Amyz,
Hehehe.. gitu la ceritanya. Alam dulu sunat sekali tak? Tu laaa.. dengki tau Aaron ni, saje pedajal mak

Shuhada,
Hehehe... entah la dear, tak tau budaya ke apa. Tapi Aaron suka makan tangan, masam pulak kalau pakai mitten kang. Stokin dia pakai, tak nampak dalam gambar :P

Mrs Yana,
Cik abang kita pakai stokin, mittens je tak pakai. Tapi Aiyu dulu pun tak berapa nak pakai, waima di Malaysia, hehehe... Tu la, senang kecik2 dah sunat. Anak pun takleh nak komplen, hahhaha

Kak Sham,
Hehehe.. dah cabut tali pusat, apa lagi, tido terlangkup!

Nur Easy,
Iye ke dear? Family kitorang kata, makin "baik" bebudak yang lamat tanggal tali pusat ni, hahahaha

Soo Hae Daa,
Thanks dear :) Kita pun skang dah jarang blogwalking, nak update pun kekadang tak terkejar :(

Eliss Mie,
Thank you dear :) Wah, cepatnya Nayla! Aiyu dulu 11 hari gak, hehehe

Kak Nurul,
Aaron ni lagi tenang tido terlangkup, jadi untuk mak nye tenang, kita terbalikkan je la dia, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...