Monday, November 25, 2013

One month

Semalam kan, ada orang tu dah sebulan.

:D

Kejap je kan.

Ok, tak lah kejap sangat, pasal mak nye still dalam pantang. As in tak boleh minum ais lagi, hahaha... Yang lelain tu tak kisah sangat, tapi tang segelas Coke dengan ais... perghhh... layan!

Dalam sebulan ni, abang Aaron nampaknya makin bam bam. Panjang pun iye jugak. Masa lahir dulu, banyak baju tido terlebih panjang, sampai terbelit-belit. Skang ni, dah penuh dah dengan kaki dia. Tak tau dia yang makin tinggi, atau baju yang makin mengecut, hihihi...

Sejak tali pusat dah tercabut, kami tido kan abang Aaron atas perut. I know it is not recommended for SIDS sake, but he seems to sleep more peaceful that way. Kalau tak, 5 minit sekali terjaga. Untuk keamanan diri sendiri, dan keamanan ibu bapa, kami baringkan dia atas perut. He can turn from side to side easily now, so ok lah kot.

Selain tu takde apa kot. Biasa lah umur sebulan, makan, poo poo, tido, nangis, hehehe....



"What one month?"

16 comments:

sabira said... BALAS

muka ganasss..hahaha..macam muka mek aiyu ambik gambar passport dedulu kala...

ati_emylia said... BALAS

huda, macam dah hilang muka mat sallehnye....heheheh

emy

Anonymous said... BALAS

Abg Aaron....abg Aaron.....marah kat siapa tu?????? Siap bagi jelingan maut.....hehehehe....garang bebenor....neway....abg aaron tetap cute.

Amyz Azlie said... BALAS

Amboiiii bambamnyaa. Muka pun serius. Macam Aiyu kecik2 dulu. Serius je. Hahahaha.

Tak pe mommy. Lagi 15 hari habis pantang. Sabar yee.. Hihi.

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Bambamnya muka Aaron,menjeling tu...
comel kasutnya.

Unaizah said... BALAS

Time flies huh.... Macam mana Kak Aiyu dgn adik? Any sibling jealousy?

Anonymous said... BALAS

hai Aaron

Itu tangan MIL ke, tange encek Abe nampak muda sangat.

Ahkak

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... BALAS

congrats .. lama x blogwalking .. waaaaa tau2 dah ada 2nd baby boy ..cutenyaaaaaaaaaaaaaaaa ;-)

Norliana Abdul Rahman said... BALAS

apesal muka ranga sgt nieh.. hehehe

Anonymous said... BALAS

comel sangat! :-D

-niza noordin-

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Serious nyer AA ni..

Soo Hae Daa said... BALAS

Garangnya aaron...heheeh

Nanak said... BALAS

rupa mcm 3bulan je..bambam..:)
twins pun lepas tanggal pusat, tidur meniarap..leher cepat kuat..memula tu pusat Adik mcm tersembul keluar tau tp mgkn sebab tidur meniarap, akhirnya masuk ke dlm juga spt abg2 nya..

Fifi Nadhrah said... BALAS

sekajapnye da sebulan.. rase macam baru je lagi..

gee ryder said... BALAS

Tembamnya! Comey.

Anonymous said... BALAS

salam.hi!i just want to share one tips.i the baby is awake often this means he feels insecure.in Chinese tradition we put a small pillow filled with beans on the baby's chest,but actually you can put anything for example blanket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...