Saturday, December 7, 2013

Merdeka!

Setelah sekian lama ku tungguuuu.....

MERDEKAAAAA!!!


Tamat sudah tempoh pantang.


Aiskrim? Ais? Seafood?

Bring it on, baby!

Ada yang kata elok tunggu dulu kan, especially bab minum ais tu. Tapi mak tak tahan nyahhh... lelagi bila tengok bofren minum iced tea. Belum lagi part berangan nak minum iced caramel macchiato.  Perghhh... *lap ailio*

Sebenarnya dari minggu lepas dah plan, nak pergi Graham's Pharmacy hari ni. Nak minum milkshake. Tapi apa kan daya, Midland dilanda salji. Artic blast you. Banyak jalan kena tutup. Nak gi kedai pun takut, baru sehari salji turun, dah ada 92 kes eksiden. Maka kami duduk rumah je la.

Makan aiskrim Magnum.

Nyuummmmmmmm!

5 comments:

Dark @ng3L said... BALAS

magnum peris apakah itu. y look so indah dan maveles?

Ewa Zallie said... BALAS

u kt tempat yg dilanda salji pn lap ailio dgn ice tea.inikan plk Kl yg x brp nk musimtengkujuh ni... tgk sirap ice kenduri...tudiaaaaaa T_T

Fifi Nadhrah said... BALAS

warne magnum menggamit hati.. kak huda.. saye pon tak dapat pantang bab ais.. air kelape.. hahaha..

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Sedapnya aiskrim magnun tu,nak jgk...

Anonymous said... BALAS

kalau dah dapat size idaman.. takyah pantang lelama mcm aye.. dok pantang 100 hari..tapi hampeh dot com.. gemsss lagi gebusss je.. nyampah ai tau....

@kakliza@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...