Sunday, December 15, 2013

3 minutes after

 Finally, I had the courage to revisit the gym.
 
 
Dah lama tak jejak kan. Dari takde Starbucks depan gym, dah ada satu sekarang. Saje le tu, nak suruh orang singgah. Tak baik tauuu...

Little did I know, lepas 3 minit atas mesin, mak mengahhh!

3 minit! 5 minit pun tak sampai weh.

Tapi semangat punya pasal (dan nak coverline dengan orang sebelah, hehe), I kept on using the new helix machine for 10 minutes. Campur 2 minit untuk warm down, total 12 minit.

Ok la kan, dari takde.

Balik rumah, I pengsan.
 
 
 
Dah penat exercise, kita buat projek baru pulak.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
 
 
Chocolate fudge sedulang.
 
 
 
Jemput makan semua.
 
:D 
 

9 comments:

Kniedaz said... BALAS

hehehehe....abisla 12 minit tuuuu

NJ said... BALAS

hoho... berlawanan sungguh :)

shafiza jai azali said... BALAS

come on awak!! you can do it!!! lepas ni 15minit plak, pastu 30 minit, pastu 45 minit pastuuu sejammmm.

Anonymous said... BALAS

Amboi nie nak diet ke nak tmbh lelemak di badan...

Alyn Roslan said... BALAS

akak buat jual ke kek tu..hmm, look nice..

farah said... BALAS

Y u have to go to the gym dear. Aritu gmbr dpn mirror dah okay sgt tu...xde lelemak yang obvious pun...hehehe...I pun dgn gym/exercise ada love hate relationship. Exercise bagai nak rak lepas tu bantai nasi lemak...hmm mmg elok sgt kann...hehehe...lg la lelemak comes back with a vengeance! :))

Digitizer said... BALAS

Mkn fudge harus uol hutang 30menet kat gym..qada' masa next appointment lah.haha

sabira said... BALAS

gym nye macam best je kak ...takpe..pelan2 kayuh..memula 12 mins...lama2 nnt mesti jadi 30 mins..choc fudge??wowww..banyaknyeee

Fifi Nadhrah said... BALAS

ok la 12 minit dari takde langsung kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...