Monday, May 19, 2014

April Showers dance recital

My little ballerina!
 

 
Cuba teka, mana satu Cik Aiyu, hihihi....

7 comments:

farah said... BALAS

Thanks for putting the vid up! OMG I also feel like one of the parents tgk cik Aiyu, feeling so proud gitu. Adakah cik Aiyu yang baling je brolly dia tu ke belakang...hehe...she's quite good, first scan I dah nampak dia, who can missed those cheeks! Aiyohh comel sgt semuanyaa...but then so polite kan parents kat sana, kalau I dah wolf-whistling, screaming semua tu after habis show...lololololol...

ira_violet_bee said... BALAS

alahaiiiii comei2 semuanya..and tentu cik aiyu kiter tu paling chomel...

Kopiolimauice said... BALAS

no. 4 dri kiri huhu payung dia sorg je siap tebalik ;p sooooo cute ;)

Eliss Mie said... BALAS

5 dari kanan kan..aloloooo comelnya...nak nari ballet jugak..cita2 ku dari kecik :p kekekeke

sabira said... BALAS

great job sayang..auntie loves u sooo much

Amyz Azlie said... BALAS

ahahaha. so cute..!!

gerbera said... BALAS

Cute je scene cikgu pegi suruh budak tu letak payung. Sebab dah baca entri atas dulu, jadi senang je nak cari cik aiyu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...