Sunday, July 26, 2015

Selamat hari raya!

Hiii blog!
 
Homaigodddd... lama sungguh tak berhapdet. Hajat hati nak berenti je tulis blog. Kekonon nak convert to instagram, tapi dengan ig sekali tak berhapdet, hahaha... keji sungguh perangai orang yang malas ni kan.
 
Anywayyyy... ada lagi ke nak baca? Hihihih... takpe lah, I update syiok sendiri pun ok kan?
 
So, what's new? Cik Aiyu dah 5 tahun sekarang, Abam Aaron dah jadi Ahbeng Ah Ron. Potong rambut pendek sangat, nampak macam anak Cina dah. Abisss... lagi la orang ingat aku babysitter, hahaha... nasib mak mak yang tak comey, orang ingat ko jaga anak orang je lah.
 
Balik raya ni, seperti biasa... havoc! Bermula dengan flight yang patah balik ke Doha (we wasted 8 hours flying for nothing), dengan Abam Aaron muntah dalam kapalterbang (very the #villagepeople, this is the second time you)... nasib baik Cik Aiyu maintain. Mak nye? Keluar kapal terbang pakai baju belas ehsan kapal terbang, hahahaha... sungguh tak glam.
 
Untuk hari raya, kami sambut di PJ je. Raya pun serupa tak raya, tido lepas azan Zohor, hahaha... the kids were jet lagged for a good week, so mommy pun men jet lagged kan diri.
 
Sekarang ni alhamdulillah, semua dah tido ok. Cuma bila dah bertiga satu bilik tu, macam2 bunyi keluar. Memula Aaron menjerit, pastu Aiyu mengigau. Pastu ade pulak yang mimpi zombie, hehe.
 
Dah lama tak hapdet blog, agak2 gambar apa yang sesuai ye???
 
?
 
?
 
?
 
?
 
?
 
?
 
?
 
?
 
Kasi chan lah, mami bergambar dengan rukun tetangga, hehehehe...
 
Lenkali kita hapdet gambar anaks okayyy! 
 

17 comments:

Anonymous said... BALAS

Silent reader here, alamak, please don't stop blogging. Dah bnyk dh blogger2 otai yang I baca stop blogging :(

Please don't stop, tk kerap update pun tkpe lah, faham, masing2 bnyk urusan. Tapi jgn le stop ye, masih ada loyal reader here :)

Insta tak sama, sbb from blog ni mcm you kenal je org tu walaupun tk pernah jumpa, tambah2 yg jenis tulis sempoi mcm you.

Akhir kata, Selamat Hari Raya, maaf zahir batin

Mak Anon

amy (^_^) said... BALAS

Selamat Hari Raya Buat Sis sekeluarga.. muah muah buat ayu & aaron.. (^_^)

ayang said... BALAS

Selamat hari raya akak.. Lepas rindu.. tiap2 hari ayang check blog tapi xde hapdet pun dr akak.. kecewa gitu..
Jgn le stop eeh.. akak masih ada ramai peminat setia.. salah sorangnya ayang.. hehehhee

Lynn Hamzah said... BALAS

jangan la stop...nanti x dpt nak membaca lagi...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... BALAS

ila baca!! ada side bar lagi blog ne :)

Amyz Azlie said... BALAS

Selamat hari raya, Nurul. Ai ada je selalu baca blog u. No worries. Ai tetap baca. Haha.

LOL! Glemer la pakai baju kapal terbang. Mana ada org dpt gitu. Hahaha. Bertabah je lah.

Seronok raya kl. Tak sempat lak nak raya rumah awak. Sbb mak tak sihat, spend time with mak je this raya.

Kita pun tak dpt update blog sgt. Stress tau. *nanges*

Siti Rahmah said... BALAS

jgn lah stop blogging kak huda.iolls setia menanti tiap2 hari bkk page ni dgn harapan ade update baru.biasalah #villagepeople suka nk kepochi life org.hahaha

cujen lejen said... BALAS

ala satu je gambo..cisssss... mana gambar aiyu n abam aaronn...

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Assalamualaikum Nurul.
Eid mubarak - syawal kan sebulan.
Jgn la pencen dulu.. bila-bila ada masa.. update jer la apa yang boleh. Dapat jugak K.Sham tgk gambar bebudak tu.

ika said... BALAS

kak nurul comel..huhu

Anonymous said... BALAS

Salam Aidilfitri utk akak sekeluarga..saja2 bukak blog nih dengan harapan ada laa update baru..tiba2 mmg ada..gumbira hati ini..hehe..plzz dun stop blogging eh..suke bace blog akak.hehe.lamaaa x tgk cik aiyu n abam aaron comel tuu

-iza

Niana said... BALAS

Selamat Hari Raya Kak ..

Janganla stop blogging ..
suka baca catatan akak ;)

Anonymous said... BALAS

Jgn la stop blogging.. love ur writing. . Sempoi je

Norma NML said... BALAS

Selamat Hari Raya..akak pun one of yr silent reader...don't stop blogging dear..jrg2 update pun takpe jji ada kbr berita :)

Elaine Chew said... BALAS

Selamat Hari Raya.

Kunjungilah villa 827 yang cantik and selesa :)

www.villafamosaresort.com

amalin said... BALAS

FInally an update! Selamat hari raya the shegruds!! Tolonglah jgn stop blogging! Ramai sgt suka baca celoteh akak. Hehe! Dan rindu sgt nak baca update pasal budak-budak. Dah mcm family kita pulaks. Mintak2 ada jodoh la jumpa lah memana dlm dunia nih. Kita pon duduk oversea jugak tengah balik raya sekarang hikss

Anonymous said... BALAS

Yes... Ada update... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...