Thursday, June 17, 2010

Bora Bora Island


Hari ni mari berangan. Tadi tengah blog hopping, terjumpa satu posting pasal 'Places I Want To Go'. Thanks to movie Couples Retreat, skang ni salah satu yang ada dalam list adalah Bora Bora Island.


Kepada sesiapa yang belum tengok tonton filem ini, saya cadangkan agar anda menontonnya. (wah, ayat Melayu yang tidak rojak sama sekali!) Besides the fact yang movie ni agak kelakar, you will definitely enjoy the view! I mean, memang selama ni kita tau yang Bora Bora Island tu cantik, but this movie for sure did enhance the beauty of it!

Nak sampai ke pulau ni bukan senang tau, pasal rasanya flight ada from Tahiti sahaja. Dah la tu, bilik2 dia memang mahal gilos! Maka sebagai rakyat marhain, saya hanya mampu berangan sahaja. Jom, kita duduk atas hammock kat bawah ni....

4 comments:

Lady of Leisure said... BALAS

uwaaaa.... giler cantik... rumah2 terapung tu ada tangga turun kat air... i dah nampak dvd ni itu hari tapi tak beli, now rasa nak beli the dvd secepat mungkin hehe

C!kpuanmuda said... BALAS

huda! sumpah la i dok terfikir sape pulak budak huda ni.. its u.. =) dah nak due ek? best. semoga semuanya selamat k..

Madam Sooyaree said... BALAS

Lady, tu la, cantiiikkkk sangat kan! Kalau jauh sangat, you can opt for Sheraton Mauritius. My fren pergi hari tu, similar lah, ada tangga turun kat air. Jealous much!

CPM, itu la, what a small world kan. My sis yang let me know bout your blog, dia cakap blog you best, suruh i baca. Tgk2 kenal, hehehe

miralatiff said... BALAS

Aku dah tengok movie ni..memang teruja nak pegi lepas tengok movie ni..sangat cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...