Saturday, September 4, 2010

Tag Salam Aidilfitri


Tag dari Naqies, selamat hari raya Qies!

Puasa penuh tak taun nie?
Alamak, soalan cepu emas ni. Tahun ni tak puasa langsung, pasal tak settle lagi dari melahirkan Cik Aiyu hari tu

Kalo saya mintak maaf, awak sudi maafkan??
Mestilah sudi. Siapalah kita ni kan, nak eksyen-eksyen ingat diri superior

Kampung kat mana?
Mak bapak saya di Petaling Jaya. Kampung mak kat Kelantan, kampung ayah kat Puchong. Tapi nenek + atuk semua dah takde

Awak rasa blog saya ni comel tak? kasi sebab sikit.
Blog Qies memang comel! Suka tengok benda-benda kat belah kanan tu. Gambar toksah cerita lah, marveles

Awak nak tag org, tag aje laa T____T

7 comments:

FarEast said... BALAS

saya suka je tgk blog awak ni ;)

Madam Sooyaree said... BALAS

tq fareast :)

Lady of Leisure said... BALAS

tq narif.. wah tag raya semangat i nak raya heheh..

Madam Sooyaree said... BALAS

lady checklist semua dah tick belum? :D

ASaDa RyutaRo said... BALAS

hoho~ tQ.. tQ.. =)

selamat hari raya (^^,)

Anonymous said... BALAS

Hi Narif, how u? Cute baby girl! Ur back in States? Anyway, Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin yeah!

Aida ;)

Madam Sooyaree said... BALAS

hi aida!

takla, i ada kat PJ lagi. end of sep baru balik sana. selamat hari raya to you too, maaf zahir batin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...