Monday, September 20, 2010

Yawn & Cry

Tadi tengok Cik Aiyu tido dengan tenang, teringat zaman-zaman kat hospital dulu. Memang ku tak tipu, ada jugak masa-masa stress tu. Especially bila Cik Aiyu nangis. Stress bukan pasal apa, pasal tak tau nak buat ape. Lagi-lagi bila satu floor tu bergema dengan tangisan dia. Dari pintu depan boleh dengar suara dia bila nursery hantar dia untuk feeding. Nasib baik pokcik bilik 701 tu tak mati sakit jantung, hahaha

video

Cik Aiyu umur sehari

2 comments:

shafiza jai azali said... BALAS

huda, jai here, jai link kan huda nye blog kat blog jai ok :)

Madam Sooyaree said... BALAS

ok jai, no prob! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...