Sunday, November 28, 2010

Return of Ewoks?

Siapa tengok Star Wars masa muda-muda dulu? Alaa.. yang dulu-dulu la, masa masih tengok tv dalam almari berpintu. Zaman tu ada TV1, TV2 dan TV3 aje, paling gempak pun VCR. Tapi jadi syahdu bila video tape filem yang best telah di overlap dengan rakaman Hiburan Minggu Ini. 

Kalau tengok kan, korang ingat tak kat satu character ni, Ewoks?


Ewoks ni mula-mula diperkenalkan dalam Star Wars, tapi lepas tu dia gila glamour, jadi tv series sendiri pulak.

Setelah 20 tahun berlalu, tiba-tiba Ewoks ni muncul kembali.


Kitorang jumpa dia depan rumah, duduk kepenatan di bawah Christmas tree.


Mula-mula ingat nak buat tak tau aje, tapi bila tengok balik muka dia, kesian pulak.


Terus kitorang bawak masuk rumah. Kasi susu sikit, baru dia segar dan gembira.

P/S: Muka seposen itu adalah gara-gara bapak nya kasi anak terhantuk kat 4-wheeler.

23 comments:

Anonymous said... BALAS

owwhhhhh sangatttt comels ok!!! setiap hari wajibbb i baca blog u disebabkan oleh aiyu isabella ni!! suka sangat gambar cik aiyu muka seposen tu! hahahahahahhaha.
luv,
peminat cik aiyu.

Naddy said... BALAS

just blog hopping... omaigod, comel nyaaaaa

Dinas Aldi said... BALAS

adoi, kesiannya cik Aiyu terhantuk!!! walau bagaimanapun, dia tetap maintain comel :)

C!kpuanmuda® said... BALAS

adehhh... comel tak tahan rasa nak sorok dalam beg. nak jugak baju cenggituuuuuuuu!

ati_emylia said... BALAS

salam,

i blog walking....n found this corner. trus jatuh cinta kat cik aiyu heheheh....sgt geram dgn pipinye ittew....

emy

Anonymous said... BALAS

sejuk sgt sampai merah hidung aiyu

wpun aiyu masam sbb terhantuk tapi eye contact ngan camera tetap maintain :D

@ helen @

marinahunny said... BALAS

hahahahahah! saspen tol! sian cik aiyu dpt mak sengal camnih! aduss sakit perut aku..hahahaa

FaznFaz said... BALAS

**** tolong jgn publish komen nih.... cik kak, nie aku, eila.... aku x aktif facebook... nie zali bagitau ko nyer blog... e-mail laaa aku kat fazillahz@gmail.com.... rindu siut nak borak ngan ko....

laila said... BALAS

kekeke comelnya cik aiyu!

{f a r a h} said... BALAS

Ya Allah, ni yg nk buat gi US skrg gak sbb nk kiss cik aiyu

My Life My World said... BALAS

Hehehehe... Ewoks bawah pokok krismas ni berganda-ganda lebih comel dari Ewoks yang asal. Ish ... kalau ditinggalkan kat situ, akak rasa tak sampai beberapa saat mahu hilang Ewoks tu di angkut orang lain kut ;D

nenektua said... BALAS

alahai comelnyaaaa!!!

TK said... BALAS

Comelnya your baby..Tiut je dia posing under the christmas tree...

malin_purple said... BALAS

mommy cik aiyu.....

cik aiyu sgt comel howkeay.. rasa nak geget2 pipi dia =p

cikcoklat a.k.a Haiza said... BALAS

ala comelnyer.....gigit pp skit

miralatiff said... BALAS

Pipi Aiyu dah macam apam gebu dah aku tengok..makin tengok jadi makin geram..rasa nak gigit2...hehe

Lady of Leisure said... BALAS

hehehehe... sama lah dengan cik anon, i kalau sehari tak nengok cik aiyu ni memang tak sah tau.. comel sangat...hehehe

rara said... BALAS

alololo cian cik aiyu kena tinggal kat bawah pokok tu.. muka sedih gila. hehhehee...

Madam Sooyaree said... BALAS

anonymous: tq dear, tak sangka cik aiyu ada peminat. nanti dah besar mesti dia bangga, hahaha :P

naddy: thank you for coming :)

dinas: tq tq.. bercalar ok muka dia kat tepi, nasib baik dah surut

cpm: kalau jadi ke china, mesti ryyan boleh jadi ewoks lelaki pulak :D

emy: tq dear, hope to see you again ;)

helen: ohh... mata ke kamera sudah pasti.. ajaran tok nenek tu :D

marina: rasa berdebar tu penting untuk exercise jantung kita, haha

eila: babe, nanti aku delete comment kau. lama siot tak dengar khabar!

laila: tq :)

farah: mai la sini, boleh adrian bela rambut panjang macam anam celine dion :D (atau anak cindy crawford pun ok jugak)

acik: kalau tinggal lama kat situ tak jadi ewoks dah, jadi kucing pulak. cik aiyu suka mengiau! awwww...

nenek: nenek!!! bila kita nak ke amsterdam ke sipadan bersama nih?

TK: thank you :)

malin: thanks dear :)

haiza: jangan-jangan cik aiyu gigit awak dulu tak? hehe

mira: itu kes terlebih letak yis :P skang ni dia kuat menyusu!

lady: alaa.. sweet lah awak :) tunggu lady pulak, tapi takut arri & molly jeles nanti :P

rara: anak yang didera ibu bapa, muka memang camtu, hihih

Amyz! said... BALAS

haha. dulu2 mmg tgk cerita ewok. comel betul.

tapi of course cik aiyu lagi comel!! hahaha.

sedap betul kalo cium pipi dia tu. geram auntie tau!

ICAZIESYIRA said... BALAS

comelllllllllllllllllllllllllll!

Elin said... BALAS

eee..geram betul la ngan aiyu ni...1st time tgk..terus rasa nk hugs2...geram.. i linked u :)

Me said... BALAS

i loiikkeee ewoks.. tapi ewoks yg nie super duper like n comel laa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...