Monday, November 15, 2010

Setem muka Cik Aiyu

Anak I dah jadi celebrity you, hihihi...

Saje nak mengada, boleh tak?

USPS has this feature that you can personalize your own stamps. Best kan, lagi-lagi kalau nak hantar baby announcement ke, kad raya ke.

Hajat hati saje nak mengada-ngada, anak pertama la katakan. Tapi tengok harga terus cancel. Setem yang patut-patut $8.80 (20 of 44cent), diorang charge $18.99. Hantar e-mail aje lah, seeepppppppp.....

7 comments:

cikcoklat a.k.a Haiza said... BALAS

waahh cik aiyu...da setem muka sendirik...kakak nak wat jugak la...huhuhu...kakak ke????

baby Aniza said... BALAS

ahahahaa..i pun suka perkataan 'Seepppp' tue...
Selamat Raya Haji!

Hisyam said... BALAS

ha3...save budget + bahaya la htr surat...nnt suratnya di'culik' org pasal setem cik aiyu cute sgt hehe..anyway Selamat Hari Raya Aidiladha...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said... BALAS

for special occassion ok kot...macam nak send to atok n opah...sure sweettttt! ;D

Madam Sooyaree said... BALAS

haiza: tak tau la kakak ke tak, i baru 18 ;)

aniza: hahahaha... tu pengaruh rakan sebaya tu :P

hisyam: awww... sweet sungguh awak :D selamat hari raya aidiladha to you too!

LV: itu lah, i tengah fikir ni. kalau ok nak hantar birthday card kat my nieces & nephews :D

Syima Syaz said... BALAS

eh ayat seeeppp tu same je dgn bf kita...hahaha

{f a r a h} said... BALAS

cni pun ada..tp tu la mahal gile!! benci!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...