Saturday, December 18, 2010

Laporan trafik

Pembaca berita:-
(first job. excited sampai tak nampak bijik mata)

Sinopsis:-
Driving di US ni memang berbeza sikit. Selain daripada memandu di arah berlainan (sumpah beberapa kali ku hampir termasuk lane bertentangan masa awal-awal drive dulu), cuaca pun memainkan peranan penting. Kalau di musim salji ni, jalan adalah sangat licin. Memang amat sesuai untuk membuat Tokyo drift gitu. Kalau gang Impak Maksima tengok, boleh tangkap nangis.

Cerita banyak tak guna, jom layaannnn....

Laporan trafik ERA:-

19 comments:

My Life My World said... BALAS

Alo alo laporan terima diterima .. soooooooooooo comel sangat Cik Aiyu mumbling kasi laporan trafik, siap dengan sound effect keta buat drift lagi tu. Agaknyer abis basah stereng keta tu yer dek hujan dari mulut Cik Aiyu ... heheehehe

-dari kelab kipas Cik Aiyu-

Hisfazilah said... BALAS

Ya Allah la Huda, comelnya si kecik ni bercerita...sampai dgr korg dok gelak2 kt belakang tuh...aku pun tergelak sekali ;P

Madam Sooyaree said... BALAS

Acik: Bukan stereng kereta aje basah, mak bapak nye pun tempias sekali!

Madam Sooyaree said... BALAS

Ila: Itu la pasal, sakit perut kitorang. Clip tu pendek aje, sebelum tu dia dah bebel-bebel, tu yang kitorang record :P

pu3natul said... BALAS

yang ala2 mariah carey kat ujung tu nak report ada accident ke? siap screeching sound effect.wakakaka!

she's adorable!

TK said... BALAS

Ala tembamnya pipi Cik Ayu..
Cubit pipi sikit..Pandai sungguh Cik Ayu membebel..
Cik Ayu tak sabar nak drift la tu..

Lady of Leisure said... BALAS

apalah yang dikecek cik aiyu tu sure bersepai air liur kan hihi..comel gile!

Syima Syaz said... BALAS

amboii.... pipi dia....
camni laporan traffic hari2 dengar pun best...siap tunggu lagi...heheehe...so cuteeee!

Dinas Aldi said... BALAS

ini adalah laporan trafik (& laporan cuaca sekali sebab hujan air liur, kehkeh) yg paling comel sekali yg pernah i dengar ok! cik Aiyu cakap macam orang baru discover lidah gitu, kahkahkah!

Hisyam said... BALAS

wa tingginya pitch cik aiyu...boleh lwn whistle mariah carey he2...
p/s 1:eh banner kelmarin mana??
p/s 2:e-mail add sy ada kt profile ^^

Madam Sooyaree said... BALAS

Pu3,
Yang high pitch tu dia nak kasitau jangan duk drift, nanti accident

TK,
Itu tak sampai separuh. Sebelum tu dia dah bebel2, tu yang tergerak nak record

Lady,
Memang bersiram air liur kami!

Syima,
Kalau nak dengar kena sediakan payung sebelum hujan ok :P

Dinas,
Entah kenapa lately ni dia suka main lidah gitu. Habis kami mandi free

Hisyam,
Banner semalam kakak yang buat. Duk main2 setting terus hilang :(

StORy LiFe said... BALAS

cik Aiyu dah pandai bebel lh! hihi..
seronok sgt dpt dgr suara cik Aiyu !

suka lah cik Aiyu ! kecik kecik dah dapat job !

Anonymous said... BALAS

Salam kenal,

Selalu silent reader je..tapi this time seriously gelak tgk laporan cuaca.

Cik Aiyu is adorable

:F:

Amy Z! said... BALAS

hahahahhah.

omg!!! excited nya bagi laporan. hahaha.. sampai tertutup2 mata dengan hood jacket.

LOL

"hon ni jgn tekan2 boleh menyebabkan eksiden" - masa tangan kat hon.

omg! omg! cute gile. cute sgt2!!

hahahaha. lepas bg laporan, terus isap jari.

hahaha. adorable nya cik aiyu ni. sgt! sgt!

Madam Sooyaree said... BALAS

Nani,
Cuba cakap macam tersepit lidah tu, insya allah Nani dapat job jugak :P

Salam F,
Thank you sudi jadi silent reader kita :)

Amy,
Tak cukup tanah nak pegang stereng. Bila dah obleh drive kang, malas nak bawak mak gi pasar!

AMMAR YASIR said... BALAS

Comelnya baby ni... CoMel sangat

Madam Sooyaree said... BALAS

Tq Ammar :)

ICAZIESYIRA said... BALAS

gerammmmmmmmm!
gerammmmmmmmm!
comel ok!
gerammmmmmmmm!

hehehehe... nasib baik jauh.
kalau tak aunty gigit pipi tu!

miralatiff said... BALAS

Comel nyer!!!!!! geram aku..aku dengar suare ko duk terkekeh2 ketawe kan? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...