Saturday, January 29, 2011

25 random thing

Dapat tag ni dari Sue. Jenuh nak fikir 25 benda pasal diri sendiri, hehehe..


Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

Check it out!

- Ibu kepada seorang bayi perempuan yang berusia 7 bulan
- Anak kelima daripada 6 adik beradik
- Dilahirkan pada 1 Syawal. Special kan I, hehehe
- Dilahirkan dengan gigi sebatang. Haaa... super special gitu, hahaha
- Dilahirkan dan dibesarkan di Petaling Jaya
- Suka melipat kain, tapi paling benci nak gosok baju
- Nak mop atau sapu lantai pun benci jugak, hihihi
- Lebih suka membuat dessert daripada memasak. Padanlah membesar bagai juara
- Seorang kidal
- Mempunyai tulisan yang cantik dan kemas, hahaha
- Tidak boleh mendengar dengan telinga kanan
- Cepat jugak naik angin, tapi cepat cool jugak
- Boleh tahan friendly, hehe
- Certified advanced PADI diver
- Ketagih dengan nescafe. Tak elok, I know =(
- Pernah berjaga selama 72 jam waktu bekerja. Power tak? Lepas tu jadi zombie kampung pisang
- Mengumpul t-shirt Hard Rock Cafe ke tempat-tempat yang dikunjungi
- Mempunyai tanda lahir di peha kiri
- Mempunyai siku yang bengkok. Orang selalu rasa ngeri, padahal takde apa pun
- Suka beli handbag & kasut, hehehe
- Paling suka makan nasi ayam. Nasi tomato pun best!
- Chocoholic. Hari-hari kena makan cokelat. Kalau tak serba tak kena
- Tangkap syiok abis sama Brandon Boyd, penyanyi kumpulan Incubus
- Suka berfikiran positif, ala-ala buku The Secret gitu
- Siri tv kegemaran adalah Friends. Tengok 20 kali pun takpe

Tag 25 orang pun kita buat cara random k :D


- Sue
- Kaseh
- Mama Dhea
- Mama Kembar 3
- Hisiq
- Nur Easy
- Cik Jannah
- Marina Hunny
- Dinas Aldi
- KV
- Comey Belako
- DinaFikrySarahAdif
- Sarah Asshila
- Eila
- TK
- Wahidah
- Ellismie
- Naqies
- Farahmizah
- Faradean
- Chibi
- Lolipop
- Monik
- Akak Ratu
- Hisyam


7 comments:

TK said... BALAS

yea yea kita kena tag jugak..
Timakasihlah ingat kat kita. Nanti kita buat tag ni ye..
Tak suka mop lantai and sapu sampah jugak..samalah kita..

Syima Syaz said... BALAS

yang syook sama brandon boyd tu sama

mamaDhea said... BALAS

tenkiu tenkiu.. :P

Dinas Aldi said... BALAS

eh, diriku ditag! 25 perkara tentang diriku? nasib baik dah cuti CNY ni, bolehla pikiaq pasal diri sendiri, kehkehkeh!

Kaseh said... BALAS

roger bebehh....tapi kan..byk tuh 25 haishh lallaala

Madam Sooyaree said... BALAS

TK,
Ingat tu selalu ;) Kalau kita duk serumah habis la lantai, hahaha

Syima,
Handsome kan... awwwwwwwwwwwwww

Mama Dhea,
Tq sudi terima tag :)

Dinas,
Nanti buat tau, nak tau jugak 25 perkara pasal Che Gu :D

Kaseh,
Haaa... kena mula fikir la skang ni :P

Sue said... BALAS

:) peminat nescafe juga!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...