Tuesday, January 11, 2011

Credits to....

Amacam layout baru Maikorner?

Cantik tak? Cantik tak?

Sungguh gegirl kan... Sesuai dengan intipati blog yang selalu update pasal Cik Aiyu. Rasa macam nak mengaku aje yang ku buat sendiri. Tapi......

Muahahahaha... siapa yang kenal tuan punya blog, mesti tau. I ni Buta IT you. Takla buta sangat, tapi tahap pakai kanta lekap power 1000. Nak start blogging pun kakak yang ajar. Kalau Microsoft tu ape tah lagi. Banyak Helen yang ajar. Timasih Hajjah!

Layout baru blog ni, adalah dihasilkan oleh cik abang bernama Joon Sang Hisyam. Single lagi, kalau berkenan boleh kasitau haaaa (sukati aku je kan, sorry Syam! :P) Terima kasih Hisyam, jasa baik mu akan selalu ku kenang :)


Haaa... buat apa tu cik kak? Sejak dua tiga hari ni, Cik Aiyu gigih berlatih untuk mula merangkak. Selain dari berguling keliling ruang tamu, dia selalu cuba untuk mengangkat bon bon ke udara. Tapi kadang-kadang dia angkat tinggi sangat, kepala terbenam dalam karpet. Hihihi.. comel sungguh! Tak pasal-pasal kena gelak dengan mak bapak nye.

Nak kasi dia makan pun dah macam nak berperang sekarang. First 3 suap itu aje lah dia duduk sopan, lepas tu mula nak panjat-panjat kita. Kalau kasi duduk atas Bumbo pun, dengan Bumbo terangkat. Nampaknya dah mula kena beli high chair ni. Nanti lah mak usha-usha kat Walmart k.



Kawan Cik Aiyu. Kalau time baik dicium-cium, kalau time bergaduh habis kena sepak terajang. Bulu ketiak pun gugur.


19 comments:

Amy Z! said... BALAS

wuhuuu.. layout baru sgt cun!

new progress cik aiyu. nanti dah pandai merangkak. tak terkejar mak dia nanti. tau2 dah sampai bilik air. aiyoh..

laila said... BALAS

comel la layout baru!
cik aiyu dan giginya pun comel!

Leez M. Saaid said... BALAS

wahh...dah banyak gigi cik aiyu...
makin comel...mcm nak gigit2..hehehe

4 Kay-E said... BALAS

Comelnye layout baru.
So pinky :)
CikAiyu makin mengganas ye... hehee..

lemongrass said... BALAS

alahai sgt girly nya :-). Cik Aiyu pun sekarang makin girly jugak ke or Mak Cik Aiyu aje yg makin girly, hehehe?

Madam Sooyaree said... BALAS

Amyz,
Thank you :) Mak nye dah kena mula exercise ni, kasi setanding dengan anak. Nasib baik bilik air kat atas, hehehe

Laila,
Tq :) Gigi nye makin bertambah, takut!

Leez,
Thank you :) Takut dia gigit awak dulu tak?

Ita,
Tq :) Cik Aiyu skang makin kerap buat projek. Kejap aje tercabut benda-benda :P

Lemongrass,
Mak nye cuba nak gegirl kan anak, tapi bapak nye asyik nak anak jadi rockstar!

LiAnA said... BALAS

title siap boleh berlari-lari u.. hihi.. cantik.. simple je.. sesuai dgn cik aiyu dgn maknya kekeke

Madam Sooyaree said... BALAS

Liana,
Haaa... kejar dik non, jangan tak kejar :P

FaznFaz said... BALAS

hehehe.... rumah baru comel.... tulisan kat gerak-gerak, terhibur aku!!!!

nas said... BALAS

sgt comel nk pinjam boleh... :)

Ninie said... BALAS

Hi Huda, lamanyaaaaaaaa tak jumpa!

Thanks for dropping by my blog. ANAK YOU CUTE GILER OK? Buat I tak sabar nak buat baby jugak! LOL

Keep in touch!

aiNz said... BALAS

layout baru sangat comel. tp comel lagi cik aiyu hehehe...

Lady of Leisure said... BALAS

comel giler layout baru, memang susuai dengan cik aiyu yang comel lote nih hehe

gerbera said... BALAS

tembamnya. rasa nak geget je pipi yg comel tu

Dinas Aldi said... BALAS

haaaa cantik layout baru! baru la betul ada gambar mak bapak cik Aiyu sekali kat situ dengan cik Aiyu.

gambar dengan bear bear tu nampak banyak haaa gigi cik Aiyu, tak perlu dikorek2 lagi dah mulutnya oleh maknya macam mula2 dulu, kehkehkeh

Madam Sooyaree said... BALAS

Eila,
Thanks babe! Gembira dapat menghiburkan hati anda :D

Nas,
Hehehe.. mahal ni! :P

Ninie,
Itu la pasal! I terjumpa your blog from someone's link. Thanks babe. Baru aje baca your Twitter status 'I'm not pregnant" hahahah :P

Ainz,
Awww... thanks!

Lady,
Timasih you :)

Gerbera,
Skang ni pun dah susut banyak. Lasak!

Dinas,
Gigi dah jelas kan, tapi besar sungguh gigi dia, macam batu bata!

{f a r a h} said... BALAS

awww,sgt suweeeettt mcm aiyu!

My Life My World said... BALAS

Cantik Layout baru ... ingin gak nak buat gini tapi takut tak keluar dan hilang terus.

Hamboi! Cik Aiyu dah pandai tayang gigi sekarang ni yer. Comeiiii

Syima Syaz said... BALAS

cantiknye layout....cantik2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...