Monday, January 10, 2011

Kenapa Cik Aiyu tersenyum?

Sekarang ni, memang hari-hari rumah kami ber Baby Einstein. Bukan sekali, bukan dua kali, bukan 3 kali.... At least 5-6 kali ok!

No complaint here, kerana Baby Einstein telah menyelamatkan rumah tangga kami. Ialah, time dia duk leka depan tv tu la mak nye memasak, mengemas rumah, melipat baju. Kalau tak sikit-sikit menjerit. Attention seeker sungguh.

Apabila kami perhatikan dia, kami perasan ada satu scene kat tv tu akan membuatkan dia senyum sorang-sorang. Everytime, without fail!

video

Haaa.... cuma teka scene apa yang membuatkan Cik Aiyu girang?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Cisss... anak aku suka skodeng orang mandi rupanya.

Ehhh.. tak elok tauuu... Cik Aiyu memang suka mandi dan main air. Kitorang syak dia teringat waktu riang bila tengok baby ni mandi dalam sinki (atau teringat waktu beristinjak, hahaha)


11 comments:

{f a r a h} said... BALAS

Hahahaha...baby ni cutekan sbb leh tiba2 senyum sorg2...anak I samalah tiap2 hari tgk toy story1-3 5,6x sehari...klu part si Jessie, mesti tersengih je...dah,anak lelaki I suka Jessie dah...

aikasayang said... BALAS

Keskeskes....cik aiyu...xbaek skodeng anak teruna org Mandi tau....hehehe

ICAZIESYIRA said... BALAS

sila cek baby yg mandi dlm tv tu lelaki ke perempuan.

kalau baby boy, kompem mak ayu dah nak dapat menantu.hehehe

Wahidah said... BALAS

aiyu is so adorableee...sgt geram okehhhh

Madam Sooyaree said... BALAS

Farah,
Adrian suka Jessie... hihihi.. habis laa... :P

Aika,
Itu la, risau mak

Ica,
Nampak macam boy. Tapi tak sure, pasal tooooot tersorok dalam sinki

Wahidah,
Thanks dear :)

My Life My World said... BALAS

Ikut perangai sapa ler tu ek ... suka skodeng orang. Jangan tumbuh ketumbit lak lepas ni ... hehehehehe

Leez M. Saaid said... BALAS

kim salam budak comel itieww....tersenyum tgk dia... :)

Lady of Leisure said... BALAS

hehe cik aiyu teringat ape agaknya.. narif, pic cik aiyu sengih tengah kene berus gigi tu comel giler.. hehe..

Dinas Aldi said... BALAS

comel sangat tetiba2 ja senyum2 girang gitu.

I rasa memang konpem baby boy tu, kehkehkeh

Amy Z! said... BALAS

Hahaha. kelakar la cik aiyu ni. agaknya buih2 tu buat dia rasa lucu kot. hahah.

minahsenget said... BALAS

owh alhamdulillah! akhirnya!!! yesss!! yeay dpt tgk dah but i want more.cheh demand plak. tq btw 4 uploading d vid. nnti kan, cik aiyu kne ketumbit, kte smue tau la d reason. hahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...