Sunday, January 30, 2011

I quit!!!

Hmm.. so much of new year resolution. T__T

Nampak sangat diri ini tidak kuat semangat. Tak sampai sebulan, dah mula buat perangai balik.

Azam tahun baru 2011 nampaknya jadi azam tahun baru 2012 lah ok, hehehe...

Inilah padahnya blog hopping.

Kalau online shopping padahnya adalah poket menjadi rabak, blog hopping padahnya, baju kain nipis boleh jadi rabak.

Tak percaya?

Abis tu, benda ni nak letak kat mana?


Confirm sangkut di sel lelemak perut! Bisa bikin tetas baju.

Kasi potong sikit....


Inilah Chocolate Bottom Banana Square yang jahat. Jumpa di Bisous A Toi.

In my defence, kita cuma nak habiskan pisang yang naik lebam tu. Chocolate chip pun dah nak expired, jadi terpaksa la buat ni, hehehehe :P

Cubalah. Cepat dibuat, sedap dimakan!


16 comments:

Kaseh said... BALAS

ini entry paling jahattttt....hahaha..

Kak Inni said... BALAS

MasyaAllah, syedapnyaaaaa.... meleleh air liur pg2 ni

Madam Sooyaree said... BALAS

Kaseh,
Serious sedap. Ketagih pun ada, haha

Kak Inni,
Boleh cuba kak, senang aje resipi nye ;)

ati_emylia said... BALAS

huda,

defence diterima....heheheh

barang dh terima last wednesday, tp lupa nak bg tau...sbb kesedihan bila dpt berita kene transfer out of putrajaya...btw....tq so much....love d smell....

emy

Amyz said... BALAS

waaa.. meleleh air liur.. huhu. T_T

Madam Sooyaree said... BALAS

Emy,
Alhamdulillah selamat sampai. Sorry to hear kena pindah office :(

Amyz,
Seruan suruh buat tu :D

mamaDhea said... BALAS

err, sib baik mak tak makan pisang.. selamatttttt :P

Nanak said... BALAS

wowowowow!..
sabar nanak...sabar..*gulp5*

Anonymous said... BALAS

Fuyyyyyyyyo! Jahat! Sinful! Menggoda!
putih + koko lagi bercampur. Ooooooh..sungguh terliur ni

Ish..ish tak sanggup menahan. Kena bagi komen juga le ari nih. Selalu tak mahu tinggal jejak sebab kita malu.

Melatie

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

sabar laahhh duhai perut..hehehehe ..pedih tengok makanan nak dekat2 lunch ni.hahahaha

fara dean said... BALAS

sedappppnya!!!
pandai mak masak ye??
ada lagi x? meh la sebijon

Umie said... BALAS

i loike that excuses.. saya pun selalu buat alasan "alahai, benda nie dah nak expired,benda ni dah nak busuk/lebam2..etc...baik kita masak abiskan lg bagus"...padahal, "cakap jelah ko mmg nak melantak je keje nye kan"...hahahaha

TopsyTurvyMum said... BALAS

Uishhh..
tetiba teringat yg i buat minggu lepas..uwaaaa..nak lagiiii!!

Madam Sooyaree said... BALAS

Mama Dhea,
Kenapa tak makan, tak suka ke? Pisang pemberi tenaga :D

Nanak,
Sabarrr.. kalau tak sabar, boleh ke pasaraya

Melatie,
Laaa... kenapa malu... tak sesuai tau.. Tapi thank you sudi komen juga akhirnya... Melatie tewas di tangan chocolate bottom banana square, hahahaha

Ellismie,
Lunch tadi makan apa?

Faradean,
Idok le pandai sangat teman ni. Baru aje belajar, tu yang riuh sekampung, hihihi

Umie,
Itulah pasal.. Tapi kena justify jugak kan, kalau tak mesti rasa sesal, hihihi

TTM,
Mai sini, I trade in sama baju untuk KA :D

Rima said... BALAS

Hehe Sedap?? dah habis?? ah ape lagi.. pi exercise kahkahkah.. ty for trying babe.. glad u think benda ni jahat hehe.. cheers!

Madam Sooyaree said... BALAS

Rima,
Thanks for dropping by :)
Later kena start dancing depan tv ni, hihihi.. how can you manage to bake everything and still stay that way, i don't know!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...