Tuesday, March 8, 2011

111,111!


Itu dia screen shot yang dinanti-nanti! 111,111!

Tapi.....







Yang dapat nombor bertuah itu adalah Helen. Oopss... camno ni, ahli keluarga boleh ke turut serta? Kalau masuk peraduan kumpul label F&N, selalu diorang tak kasi kan, ahli keluarga dan anggota kerja untuk turut serta.

Waima Helen telah ghairah bagai menang bidding di eBay, dia kata dia tak nak amik hadiah. Dia kata suruh kasi kat orang lain. Sweet kan dia?

:D

Maka, peluang terbuka kembali. Tapi kali ni tak nak amik nombor le, leceh nak menunggu. Mak tak sabar ni, hihihi...

Kali ni kita buka peluang secara rawak. Siapa-siapa yang sudi tinggalkan komen di entry ni, nanti kita draw nama. Ok, nak lagi adil nanti ku suruh Cik Aiyu yang draw. Jangan nama korang jadi mangsa makan dia dah le. Entah apsal tah, suka sangat dia makan kertas dan plastik bag. Hari tu dia telah telan plastik yang kecik. 7 jam kemudian plastik yang tak bersalah ditemui dalam poo poo nya, hahaha..

Hadiah yang bakal diterima adalah Victoria's Secret Refreshing Body Mist Gift Set sumbangan Sooyaree's Closet.


Sesuai untuk awek-awek zaman kini. Kalau lelaki yang dapat, boleh kasi gelpren mahupun bini. Tapi jangan kasi gelpren kalau dah ada bini tau. Aku silambam kau kang.


70 comments:

Gina said... BALAS

nak tinggai note jugak utk cik aiyu yg somel & sedap utk dicubit2 pipinya tu ..

sarah asshila said... BALAS

saya nak try gaklah..hehe...

nur easy said... BALAS

alahai baiknya hati helen..;) wow cik aiyu jd juri ya

Imparfait Saint said... BALAS

Cik Aiyu...pilih Auntie Jas!

ati_emylia said... BALAS

alahai cik aiyu....mungkin mommy punye bubur dah x mencabar ability giginye yg 8 btg itu heheheh

emy

Rose Emely said... BALAS

wahhh...suke suke. wish dat cik aiyu terpilih nama shayer... =)

Alice Kalut said... BALAS

yay!!! saya cik Aiyu Bella saya!!!!! Auntie menunggu peluang camni je since Pc office xtayang nombor bawah tu! :P! hehehehe

-CikLabu- said... BALAS

cik aiyu yg chumel sesangat2..sudilah kiranyer mencabut nama untie labu yea cayunk boolaattt..:P

venusfreedom said... BALAS

ayu tolong telan kertas ade nama aunty kay..btw love your blog!suke tgk aiyu si kaki buli:p

Cik Nani said... BALAS

nak tinggal komen jugak..hehehe
doa-doa cik aiyu cabut nama makcu nani =)

Cik Nani said... BALAS
This comment has been removed by the author.
Liza (adam240604@yahoo.com) said... BALAS

nak tinggal komen ... hahaha
mana tau nama naik ...

Shue said... BALAS

Assalamualaikum & Harloo..

sekian lama I mengfollow and membaca coretan2 di blog nih dah.
Kelakar & gelak2 aje bila kita baca pasal cik Aiyu yg semakin membesar itu. She's gorgeous!

I wish you & family well, keep writing & put up more pics, pls..

shue

rose said... BALAS

dah lama acik tak jenguk cik aiyu... jenguk2 cik aiyu tgh buat cabutan bertuah plak... :)

p/s: acik ader anak baya cik aiyu tau.. nak jadik menantu acik tak..?? kalo nak jadik nanti suruh mommy bagi set VS tu kat acik ... :)

The FREAKING Bride-To-Be said... BALAS

memandangkan cik aiyu yang pilih, harap, kertas yang dimakan tu dapat diselamatkan apatah lagi ada nama I disitu! ha3

Farah Zazreen said... BALAS

nak jgk tinggalkan komen.....maner tau cik aiyu pilih.....hadiah pun menarik sgt.......

marinahunny said... BALAS

hahahaha helen pun baca ke? hehehehe

cik aiyu, cabutlah nama aunty ;)

sarah kalam said... BALAS

hye cik aiyu,
pilihlah aunt sarah...
:)

Idy said... BALAS

boleh ikut serta sekalikan??
hehehe!! mana tau tiba2 nama naik.. :D

Ayin said... BALAS

mandrem mandremm mandremm
plawok plawokk plawookkkkk
mintak2 cik aiyu cabut aunty punya no.. aminnnnn

LOL

Juliez said... BALAS

alamak.. silap la pulak jampinya! lupa nak sign in google :p

lagi skali

mandrem mandremm mandremm
plawok plawokk plawookkkkk
mintak2 cik aiyu cabut aunty punya no.. aminnnnn

Umie said... BALAS

baiknye hati helen..;-)..

erk, plastik tu bole keluar balik thru her poo-poo ye? sbb that day muaz siap gigit2x kertas..tgk kertas dah berlobang..hehe.. harap2x dah slmt keluar bersama poo-poo dia lah..;-)

ayang said... BALAS

Tu dia penuh comment box ari ni gara-gara cik aiyu nak cabut undi.. Cabut cik aiyu cabut.. jangan tak cabut...
To Helen, tq le bebanyak.. jasa & pengorbanan mu di kenang.. muahahaha..

Wani Rahman said... BALAS

cik ayu si pipi bombom...

silalah cabut nama aunty...aunty nak recommend anak aunty kat cik ayu...tp anak aunty pemalu orgnya...soh aunty ckapkan kat cik ayu...hehehe

Nanak said... BALAS

mkn plastik?hadoi! my baby hari tu mkn paper nsb sempat korek dr mulut klu tak mmg teruk Hubby ken ceramah sbb dia yg jaga masa tu..hahah..

neway, Cik Aiyu, pilih nama aunty Nanak ye..hehehee

yatt said... BALAS

nak cuba nasib jugak...harap2 cik aiyu pilih nama aunty :-)

Anonymous said... BALAS

saya pn nk jugak..hehe..tp sye xde blog :(( huhu cane ?
sweet lil Aiyu pilih name aunty k.. sbb nama kite lebey kurang jek..:)

HimAwaRi said... BALAS

wah best nie~~~i like lucky2 draw(tp jarang jek lucky sbnrnye kekeke) cik aiyu comey sila pick aunty nye name yek :)

mama maman said... BALAS

kiranya berharap akan jadi orang bertuah la ye.... :)

susah2 bagi mama yana je.. kan..:)

Anis Rafie said... BALAS

come on cik aiyu.. pick my name.. anyway your mummy is full with sense of humor. that's why i love reading her blogs.. (ni bukan ayat bodek maupun melobi.. ikhlas dari lubuk hati yg suci murni..)

baby Aniza said... BALAS

Sweetnya Helen....!

Oleh itu, SAYA NAK MENANG...SAYA NAK MENANG..!

Tringin nak dapat hadiah dari obersi...kalo Cik Aiyu pilih nama saya, cepat2 email kat sini babyaniza@gmail.com... (Hover tak?!)

Galeri Makanan said... BALAS

cik aiyu!kamu sgt comel

orked said... BALAS

ay i try ?? =)

FaznFaz said... BALAS

aku nak nyebuk gak, buleh???? ye laaa since tak kerja dah x leh beli barang dari oversea.... teheheheh!!!

~~nur azrin~~ said... BALAS

cik aiyu..:):)

fatiha mazlam said... BALAS

waa~ cik aiyu chomel,
kakak pon nak try nasib lah kt sini.

Unaizah said... BALAS

Eeee kita nak! Kita nak! Cik Aiyu nanti choose nama auntie ye pleeeeease *wink wink*. Suka sgt brg-brg Victoria Secret. Dulu dpt je duit gaji (student keje on campus), sure ada allocation for Ms Secret hihi.

Nurul said... BALAS

Hey ho.. nama mek nurul jugak. pls pick me cik aiyu :)

aiNz said... BALAS

cik aiyu yang comel....
i pon nak jugak try hehehe :)

aikasayang said... BALAS

Byknya saingan...sengit betul ye

p/s jgn mkn kertas undi ye cik aiyu...xpasal nnti mummy kena tnggu poo poo cik aiyu semata nk tahu Nama pemenang:p

Dinas Aldi said... BALAS

Cik Aiyuuuuuuu, kita kawan kan? kaaaaaaaan? kihkihkihkih!

ya ya dah ada bini jangan bagi kat gelpren, okeh! memang patut kena silambam!

err, silambam tu apa? wakakakak..

nur esya said... BALAS

aiyu comel =)
pick me!pick me! hehe

Hisfazilah said... BALAS

Hahaha I kalau singgah page you selalu tak tgk pun nombor visitor tu. Nasib tak kena time I datang, kalau tak nyesal seumur hidup ;)

Okay Aiyu, nanti pilih aunty ok!

Jihan said... BALAS

43 comments oredi?hope im not too late! ;))..kamon aiyu, pick me.

Ruch Mathers said... BALAS

wahahahaha ramai gila tinggal comment.i baru pk2 mau beli set body spray bila start new company this 1st April.ok nacuba juga la hahaha

Anonymous said... BALAS

Cik Aiyu,,
Pick me!!!

F,
SR

ArRaeesa said... BALAS

hi,suka tgk blog ni sejak terjumpa,sb sy deliver kat hospital pantai gak..my daughter lahir 16/4/2010..aritu dapat gak number 0111110 hehe,frankly speaking,cik aiyu cepat perkembangannya n suka tgk barang2 mainan cik aiyuntuk idea for my luvly daughter khayra =D

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

saya

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

nak

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

cuba

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

naseb

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

cik

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

aiyu

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

sila

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

lah

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

pilih

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

aunty

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

ctm

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

zainal

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

abidin

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

ni

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

saya

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

stalker

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

sejati

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

anda...

cikcoklat a.k.a Haiza said... BALAS

wahhhhhhhhh,....nak jugak!!!!cik aiyu y sangat bolat pp sila la pilih aunty y cumel ini..hahahahhaa....

NO said... BALAS

cik aiyu, pilih la saye. dh lme jd silent reader blog ni tp xpnh comment. suke btul tgk pipi cik aiyu tu gerammm sgt!

Anonymous said... BALAS

cik aiyu...u r so cute....

nani said... BALAS

wah...best nyerr!!! nani nak !nani nak! mintak2 dapat.hehe..;)

ICAZIESYIRA said... BALAS

dah habeh ke lom nih? hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...