Saturday, June 4, 2011

Black Magic - I'm a Sinner :(

Tolong.....


Saya sudah berDOSA BESAR.

Melakukan BLACK MAGIC pada 3 hari lalu.


Sejak hari itu, setiap saat rasa bersalah.

Rasa berDOSA :(


Ini semua salah Kak Yat. Tak pasal-pasal dah terjebak.


Ni haaa... Black Magic Cake dia. Bahan semua dah ada kat rumah, tu yang cargas semacam. Tapi cream tak cukup, jadi topping tepi tu separa vogel.

Walau tepi kek ku vogel....

Kuasa black magic itu sungguh power, sampai aku makan SETENGAH kek. 

Yaaaa.... setengah bijik kek, bukan setengah potong.

Satu bijik kek ni pakai 2 cawan gula, jadi aku dah menelan 1 cawan gula dalam masa 3 hari.

Gila kannnn??? I kknnnooowwwww!!!!

Tu yang rasa berDOSA BESAR pada diri sendiri.


Tak pasal-pasal dengan gigih aku ketuk pintu jiran sebelah. Walhal sebelum ni takat hi hi bye bye gitu aje.

Sebelum aku bedal sensorang sebijik kek dan menangis di kemudian hari, baiklah bawak bersedekah kan.

Spread the love gitu. Eh, spread the fat.

Agak-agak dapat pahala tak, bagi orang kek pasal takut diri sendiri makin gemuk?



10 comments:

nur easy said... BALAS

kih2..vogel2 pun sedap kan ;).. xyahlah rasa bsalah.. hadiah sesekali pd diri ;)

Anonymous said... BALAS

Yes, i do agree with your decision, spread your love. Nyesal kemudian ari tak de gunanya bila lemak befriend with you.

nanti cik abe balik buatlah lagi nak sambut fathers' day. sef duit ko buat senirik, lagi halal. Haiz...semenjak 2 menjak ni cite restoran popular tak halal, jenuh pulak makcik nak buat kek bagai.

Azian

miralatiff said... BALAS

walaupon kek ko kelihatan tak begitu cantik..tapi aku percaya it tastes yummy!

Dinas Aldi said... BALAS

takpa takpa, kita kena spread the fat, eh I mean spread the love gitu, takpa bagi ja kat jiran.

isy, kenapa la I bukan jiran you, kehkeh!

Yat Maria said... BALAS

Aikkkkk...kok akak plak sasaran dia?? tapi kan...muahahhaa...it fells to to spread the fats kan..magic or otherwise..hehe..

DeLancrettLurpak said... BALAS

aku pun nak buat kek ni gak next week, geram je aku tgk kak yat buat, heheheh

farah said... BALAS

I pun rasa nak menangis masuk ofc pagi2 ni tgk gambar kek coklat yang nampak sangat sedap tu *walhal puasa tp xpe I cuci mata je :) Hmm perhaps iftar with choc cake ptg ni? Hehe.

Madam Sooyaree said... BALAS

Nur,
Takde maknya nye sesekali.. macam banyak kali je nih!

Kak Azian,
Hehehe.. skang ni semua pun jadi tak halal, scary kan. Kita kat sini lagi lah.. Father's Day nanti kami dah pindah, oven rumah baru pulak rosak, huwaaaa

Mira,
Sedap babe, moist gitu. Aku tak reti sangat hias2 kek ni, makan reti lah, hihihi

Dinas,
Kalau Dinas jiran kita, memang la best. Hari2 ajak Adruz dating, hihihi

Kak Yat,
Hahahah... kena salahkan orang lain pasal tanak salahkan diri sendiri yang tak kuat iman, hahahaha

Lurpak,
Sedap weh, kau takkan menyesal...

Farah,
Eh, ok aje iftar with choc cake. Secret Recipe please! :D

I.Q.W.A said... BALAS

sedapnye kakkkkk

Amy Z! said... BALAS

Huhu. Terus mendapatkan diri sendiri chocolate lava cake Domino's lepas tgk gambar ni. Fuhfuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...