Friday, June 3, 2011

High heels go higher

Cakap sikit, pompuan mana yang tak suka shopping kasut?

Cakap sikit, pompuan mana yang tak suka beli rantai?



Siapa yang mengaku tak suka shopping kasut dan rantai tu....

Bertuah sungguh pasangan anda :D


Serious, aku rasa macam semorang yang aku kenal suka beli kasut kot. Aksesori pun iye juga. Handbag apatah lagi, hehehe... But then of course, it all comes to personal budget and limitation too, right? Takkan lah nak bergolok gadai semata-mata nak beli kasut kan... Melampau la tu.

Personally, I just LOVE shoes! Teringat dulu zaman sekolah, suka duduk dekat bench dalam One Utama, lepas tu duk perhati kasut orang. Hahahah... keji gila kan... Tapi apa nak buat, hobi gitu, hihihi.. Kekadang kalau nampak lelaki hensem pun, tapi kalau kasut tak kena, dalam hati terus reject. Hek eleh, macam la lelaki tu nak ngorat kau kan.

Anywayyyyy..... hari ni kita bukan nak cerita pasal mengorat lelaki hensem berkasut cantik. Tidak, saya sudah kawen. Nehi nehi...

Hari ni kita nak cerita pasal....



RANTAI KASUT!


Eh, ke KASUT BERANTAI?



Go figure!




Santek kannn!!

Manolo Blahnik + Tous = Match made in heaven!

For shoes lover out there, korang mesti kenal kan, Manolo Blahnik Campari Mary Janes. Siapa yang tak kenal, sila repeat paper Sex & The City. Ala, masa Carrie Bradshaw masuk Vogue's closet, dia punya excited jumpa kasut ni, pasal dia ingat kasut ni adalah mitos semata-mata.


Ada orang nak belanja I tak? Birthday I bulan July, hehehe...


4 comments:

Syima Syaz said... BALAS

eh kita tersangat gila handbag tau.gi memana perhatikan handbag org.mcm org gile tapi itu lah kenyataan...kasut jatuh no 2..tapi kita tak minat jewel la.cma cincin je...
itu pun lepas tunang...haha

Anonymous said... BALAS

Huda

I gila handbag je. Kasut cam cik Syima no 2. Ye no. 2 dan kasut saya pun limited brand sbb kena cari insole selesa je. Sbb sejak 11 tahun ada slipdisc teman jadi lo profile je bab kasut ni. Setakat 1 inci boleh pakai lagi yg lain sedang fikir-fikir nak sedekah je.

Birthday you.Kalo kat M'sia boleh juga banje kat The Chili's. Meh la balik M'sia bulan July ni.

Azian

Mama Kembar 3 said... BALAS

Oh. my. God! *drooling...*

btw, my 1st love is handbag, esp coach handbags ;-)

Madam Sooyaree said... BALAS

Syima,
Handbag tetap #1! Kalau tak, tak wujud sooyaree.com, heheheh

Kak Azian,
Alahai kak, ada slip disc ke? Takpe, 1 inci pun ok. Orang pompuan tak elok tinggi-tinggi, hhihih... Uahkan July, Aug tak tentu balik ni, huwaaaaa...

Mama Kembar 3,
Wah wah.. Coach saje! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...