Sunday, July 17, 2011

Dallas (Dallas ke? Frisco kott....) trip

Ohhh... akhirnya kami pulang juga.

Mula-mula plan nak balik hari Sabtu, tapi seronot punya pasal, extend lagi semalam. 

Mana tak seronok. Dapat makan sambal sotong pedas, jumpa warga Malaysia, shopping, makan cis kek sedapppp....

Rindu sungguh nak ber blog, tapi kalau aku cerita panjang-panjang skang, ada yang kena pandangan sinis dengan Cik Abe. Barang yang banyak-banyak ko beli tu, siapa nak unpack? 

Eh, barang ape tu yang dibeli? 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

STAY TUNED!!!!


Aiyulica Jula Juli Bintang Tujuh.




16 comments:

Anggerik Berduri said... BALAS

rindu nye kat cik aiyu..auuuwwwww

sya_zazoo said... BALAS

cutenye lah molot moncong dia tu..

farah said... BALAS

Oh rindu nya cik Aiyu, dengan seluar yankee ber'pout' angeline jolie :)

Anonymous said... BALAS

Semalam jenguk tak de post lagi. Tengok kat tek punya blog nampak muka cik aiyu.

Tapi kesian kat kak tek, saya baca dia punya blog tp tak pernah tinggal jejak. Sebenonya saya malu nak tinggal apa-apa.

Muncung panjang sedepa. Marah ke?, lucu ke?

Azian

Shue said... BALAS

Hamboii! sukenya cik aiyu pergi berjalan..

liemaopurut said... BALAS

wow....muncung cik aiyu yang mahal tu......cute!cute!

Konot said... BALAS

wahhh menangis angelina jolie tgk mucung dia tu!!!

Madam Sooyaree said... BALAS

Aqilah,
Ooohhh... Cik Aiyu pun rindu banget sama kamu :D

Sya Zazoo,
Thanks yang! :D

Farah,
Seluar Yankee, hahaha... dengar dek orang NY Yankee, menangis!

Kak Azian,
Hehehe.. itu le, Kak Tek cakap Kak Azian tak pernah tinggal jejak. Baru ingat nak gossip, hihih... Thanks kak for introducing me to Kak Tek, tak pasal-pasal dapat makan pree, hihih.. dah la Kak Tek tu sangat peramah, rasa macam dah lama kenal.
Muncung tu biasa aje, dia suka exercise muka gitu. Belum lagi tengok cermin, macam-macam expression kang keluar!

Shue,
Mesti lah suka. Mak nye lagi suka!

Liemaopurut,
Mahal kena mintak singgit ni, hihihi

Konot,
Takat Angelina, Cik Aiyu boleh tapau, hehehe.. tapi tiruan le, biasa2 bibir nipis aje :P Weh, apa hadiah untuk kitorang ni? Kata baru blaik Hong Kong, auuwwwww

Amy Z! said... BALAS

ambuuiii muncung seksi youuu...

kecit2 dah tunjuk bakat posing2. hihihi..

Dinas Aldi said... BALAS

amboi muncung sakan Miss Texas tu, kihkih

Shima Md. Zahar said... BALAS

auwwwwww.. i like muncung cik aiyu... sheshomeiiii

Wahidah said... BALAS

akhirnyaaa...rindu terubat tgk gmbr cik aiyu..kalah retis tau cik aiyu ne..:)

アヌム ちゃん said... BALAS

aimboi gaya dia..cair abg2 yg tengok diluar sana.haha

btw saaangat comel :)

ika said... BALAS

sgt comel mulut itu~huhu

Ayuraza said... BALAS

salam..singgah sini..
comelnyer bb..

Madam Sooyaree said... BALAS

Amyz,
Hihih.. jangan besar jadi retis sudah!

Dinas,
Miss Texas? Auwww.. tak kuasa you!

Shima,
Heheheh.. thanks yang!

Wahidah,
Auwww... rindu ke auntie? Terharu Cik Aiyu tau ;)

Anum,
Hihihih.. cair gapo, anak bujang orang terus takut jumpa Cik Aiyu, hahaha

Ika,
Thanks dear!

Ayuraza,
Salam perkenalan, terima kasih sudi singgah & komen :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...