Saturday, July 9, 2011

Kenangan lama

Tadi godek-godek komputer, aku terjumpa balik gambar-gambar Cik Aiyu masa masuk askar dulu. Bukannya hilang ke ape, cuma dah lama tak tengok. Bila layan jap tadi, rasa kelakar pun ade tengok rupa anak sendiri :P

Kenapa masuk askar? Tengok le rambut cik kak kita dulu-dulu. Macam crew cut gitu. Cukur jambul pun tak buat. Nak buat camne, jambul pun takde.


Gambar ni masa awal-awal dia pandai senyum dulu. Dalam umur 2 bulan. Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati. Kalau tak, muka macam nak pelempang orang.

Ok lah, nak masuk tido. Penat kemas rumah hari ni, nak BERSIH punya pasal. Hahahaha... bikin panas aje kan :P Takde makna aku nak berpolitik weh. Banyak lagi kerja, seperti mencuci mangkuk tandas dan mengelap tingkap.

Good night everybody!


Terimalah limpahan pipi di pinggan nasi anda.



13 comments:

Dinas Aldi said... BALAS

adoih, limpahan pipi yang sungguh comel!

tidoq tak lena malam nanti tengok senyuman manis ituuu :D

LYAfrina said... BALAS

askum & salam pkenalan

jemput tgk bju preloved item utk bb girl..semuanya cantik2 & murah:-

http://almariasya.blogspot.com/

psonal blog:
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

tq:-)

NuR si CiKGu RiBeNa said... BALAS

aduh..tergoda tgk pipi dia.. chubby.. uii cumel sungguh anak dara ni...

Anonymous said... BALAS

Lin

Masya'Allah pipi cik aiyu zaman mude2 dulu..dapat gigit ni mesti besh!heheheh

Lady of Leisure said... BALAS

adoi tak tahan nengok limpahan pipi gebu cik iyu nihhh... but know what narif, i paling suka pic cik aiyu dekat entry u tajuk return of ewoks tu.. i think i dok ulang nengok entry tu lebih 20 kali dah kot.. :D

btw, hope it is not too late to wish happy belated birthday to dear cik aiyu.. :)

Nota Cikgu Anum said... BALAS

ya robbi...lemak tepu kt pp!! comey yg amat

norh said... BALAS

cute sangat lah cik aiyu ni :)

Madam Sooyaree said... BALAS

Dinas,
Hehehe... jangan tak lena, esok sekolah cikgu! :P

LYAfrina,
Walaaikumsalam dear, thanks for visiting :) Insya allah nanti kita visit k ;)

Nur,
Hehehe... thanks yang!

Lin,
Hahaha... memang selalu melimpah keluar pipi dia waktu baru lahir dulu. Kekadang rindu tengok pipi gitu, hihihi

Lady of Leisure,
Gambar yang bawah pokok Krismas tu eh, hehehe... eh eh.. tanda baby Lady nak gi tempat sejuk jugak nanti kot ;) Thanks for the birthday wish dear, really appreciate it :)

Nota Cikgu Anum,
Hehehe.. lemak dah bertukar jadi muscle sekarang :P

Norh,
Thanks dear :)

Raisha Anuar said... BALAS

Aiyu isabella, mia here..:)
waarrghhh pipi tu gereemmm...
kak huda, rindu kan bila belek2 tgk gambar2 anak2 masa kecik2..cam sayu je..teringin ke zaman itu kan..
hrtu tgk dlm PC pon, tgk gambar mia kt PC, tgk dia dpn mata..waa big girl dh laa...cptnye masa berlalu

farah said... BALAS

Rasa nak picit2 pipi cik Aiyu!

Anggerik Berduri said... BALAS

amboi, pipi bagai pauh dilayang.aharks

bonda dadif aka akish said... BALAS

wohooo pp nye...ya ampon......

=)

Amy Z! said... BALAS

Limpahan pipi yg sedap digomol2 dan dicium2. Digeget2 pon best jugak!

Gebunyaaa!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...