Monday, September 19, 2011

Say what????

Mood hampagas sudah kembali.
 
Baru aje cuti-cuti Texas, dah ada spoiler. Sebenarnya dari hari kami bercuti tu mood ni sudah tiba, tapi boleh diabaikan dengan mood berjimba ke sana sini. Lagipun time tu tak pasti sangat tentang situasi yang bakal menanti.
 
Hari ini, soheh! Berita buruk yang dijangka, sudah muncul tiba.
 
Ni dia keparat itu!
 
 
 
 
 
Nah kau!!!
 
 
 
 
 
 




Say whatttt????




Lagi sekali kena pergi Lubbock, nak buat biometric process. Katanya gambar takde, takleh nak buat Green Card.

Haku dah agak dah!!!!


Masa pergi sebelum ni, mamat yang kerja tu amik fingerprints aje. Aku tanya dia, gambar tak yah amik ke? Pasal yang buat sudah dulu, siap amik gambar sekali. Tapi mamat ni kata, tak yah, amik fingerprints aje. Sudahnye 2 bulan kemudian dapat e-mail lahanat ni.

Hangin satu badan!!!!


Esok pepagi kena drive pergi Lubbock. Tinggal anak, tinggal laki. Kalau bawak Cik Aiyu panjang pulak cerita nanti kan. Tinggal aje lah dia dengan Cik Abe. Esok pepagi kul 5:30 pagi dah kena keluar, nak sampai pukul 8 pagi punya pasal. Good luck la pada Cik Abe, tinggal berdua dengan anak, hehehe...
 

7 comments:

Fantabulous Mommy said... BALAS

pity u kak huda...

geram tengok emel tu. sabar ye. Insyaallah dipermudahkan.

farah

Konot said... BALAS

eh geram nyer haku!!! ngok ngek kepala tongek betui!!

sabar ye.. buat je la.. nd gud lak to cik aiyu and cik abe! :)

mama maman said... BALAS

Sian cik aiyu kena tinggal.. hhhuuu..
Dan Good Luck buat maknya cik aiyu.. moga2 urusannya siap cepat..:)

Amy Z! said... BALAS

hishhh.. geramnya. salah dorg, kita plak yang kena buat keje dua-tiga kali..

esok lepas antar gambar ni, kalo ada emel gak dari dorang mcm ni. harus dibakar dorg nih!

ape salahnya sekali sekala tinggal anak ngan cik abe? kan? kan? ecehh..

Anonymous said... BALAS

Pergi je la Huda. Pendamkan saja marah mu. Nanti green card tak dapat, anak n emak tak dapat balik Malaysia. Kena postphone lagi.

Sabor bebanyak.

farah said... BALAS

Sabar ye Nurul. Klau I jd u pun mmg akan naik angin but u have to deal with this kan. X sangka kat US, the bureaucracy red tape pun sama je cam Mesia. Huhu.

Mick's Mama said... BALAS

ishk, geram i baca entry ni. rasa nak lepuk je officer tu sebijik. kureng betul la. anyway, i hope you dapat your greencard afta this. xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...