Wednesday, October 26, 2011

Live from Tanah Malaya

Tarik napasss....
 
Hembus napassss....
 
Tarik napasss...
 
Amik gambor. (nak amik gambor haruslah tarik napas kan, baru nampak kurus sket dalam gambor)
 
 
 
WE ARE IN MALAYSIA!!!
 
:D
 
 
 
Sorry tak sempat reply semua previous msg and comments, tuan tanah tengah caj bateri lagi ni. Walau dah tido malam tadi, bateri masih 2 bar ni ha. Traveling alone with a toddler really drains my energy! Walaupun Cik Aiyu tak banyak songeh dalam kapal terbang, tapi dia tak berapa nak tido. Jadi mak nye kena lah jaga sekali. Dalam kapal terbang jugak haku discover hobi bari Cik Aiyu, suka tampal sticker. Meriah dinding dan tingkap kapal terbang tu dia hias. Deko-deko Aiyu gitu.
 
Memula mak nye nak buat entry hangat dari airport. Konon. Entry ke mana, tuan nye ke mana. Semua pasal first flight delay, jadi niat nak hapdet di airport Houston memang jatuh ke longkang. Dengan Cik Abe sekali bini tak hapdet. Sian dia. 3 minggu lagi baru datang sini. Dah tau lah, siapa yang kena jaga anak waktu nak balik US nanti, hehehe... (tanduk syaitoonirajim sudah kuor)
 
Ok lah, mau guling guling jap. Sib baik cuti sekolah, ada Danial & Luqman jadi dayang melayan Cik Aiyu. Boleh la mak nye sambung tarik napas, hembus napas.
 
Later lalingsss!
 

25 comments:

PutriesNoora said... BALAS

wow!bestnyer..update2 pliss=)

bonda dadif aka akish said... BALAS

whooo dah sampai tanah malaya cik aiyu....

eehhhh omaknye jugak...welkam2...

nanne_manja said... BALAS

wahhhh..padanlah tak ada post terbarupasal cik aiyu..rupanya dah balik malaysia..wahhhh...senang hati suka ria sampai malaysia...update sket muka cik aiyu kat malaysia ya...selamat bercuti-cuti :D

My Life My World said... BALAS

Seronoknyer ... selamat kembali, kira Sirih pulang ke Gagang lah ni yer. Moga Cik Aiyu gumbira di tanah tumpah darahnyer :)

FaznFaz said... BALAS

cik kak.... call laaa aku, leh jumpak...

liemaopurut a.k.a ana said... BALAS

wow...dah selamat sampai yea.alhamdulillah.jgn lama2 sangat rehat tu...and jgn lupe update blog hahahahha...

Niza said... BALAS

welcome home... finally... Cukup2 kn rehat then hupdate tau few days x de entry ni. Kita windu tau, readers yg lain pun sama jugak ternanti2 entry baru. Cik aiyu camne sihat?

sabira said... BALAS

wahh dah sampai...nnt nak buat appointment jumpa retis tau kak..hahahahah

アヌム ちゃん said... BALAS

wahh bestnyaa balik mesiaa..jeles..selamat bercuti :)

syarqiah75 said... BALAS

alhamdulillah dh slmt smpai.. cik aiyu sronok balik mesia?...slmt bercutiii.....

ctm.zainal said... BALAS

press conference bila, Mama Aiyu?

Watai said... BALAS

Welcome home

Arash Libra said... BALAS

tergelak tergolek dog iolls baca! muahaha..

welcome back uolls!

Negarakuuuuuuuuuuuu...huhu

ayang said... BALAS

Welcome back dear sis... ;-)

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

dah sampai msia?? kalo ada depan mata nak geget2 pipi aiyu tu :)

Amy Z! said... BALAS

Yeay!! Welcome back laling~ :D Hihi.

Rindu dah ni.. hihi

rara said... BALAS

enjoy ur holiday! makan puas2! hohoho.. :D

sHieRa cAkAp said... BALAS

welcome home.. welcome home..

Anonymous said... BALAS

Ini menu Huda kat Malaysia. Roti Canai, Nasi Lemak, Thosai, Nasi Dagang, Nasi Kerabu (awakkan separuh Kelantanese), Pisang Goreng.

Sebulan lepas tu bawak balik lemak ke Midland. Jenuhlah nak kikis lemak tu..huhuhu.

Azian

My Name is what..? said... BALAS

iyay!! welcome home Mommy Huda & Cik Aiyu Bella!! free free meh laa dtg rumah minum2..boleh berkenalan dengan bakal menantu no. 1.hehehe

Nazayiena said... BALAS

selamat balik ke tanahair yg tercinta ya....

BabyIntan said... BALAS

Welcome back to Malaysia...cik aiyu mcm mane, boleh tahan tak cuaca mesia nie sayang :)

Isabel said... BALAS

Yay! Da balik tanah air! Welcome back!:)

ATHIRAH AZLAN said... BALAS
This comment has been removed by the author.
cahya indah said... BALAS

kak, nak gambar please..hehe. cuti cuti mesia cik Aiyu and mommy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...