Monday, November 21, 2011

Cik Aiyu dan paparazzi

DSC03072-e

Muahahaha.. kelass anak haku kan!

Nak main gelungsur pun tak aman.

Esok gebang, hari ni ada segerombolan orang Indonesia nak datang rumah. 15 orang you! Walau haku tak nolong masak-masak, tapi kena lah pura-pura rajin kan.. Sat gi kena backhand dengan mak pulak kang. Dah la makan tido pree, time orang datang nak ber internet pulak. Nehi, nehi…

Oh ya, pelakon-pelakon tambahan yang memegang kamera adalah tidak dibayar.

Sekian, terima kasih.

25 comments:

アヌムちゃん said... BALAS

pewitt ramainya paminat cik aiyuu..huuu

Anonymous said... BALAS

waaah...adakah awek ayu..merupakan model baby gap ...

--mary--

Anonymous said... BALAS

waaah...adakah awek ayu..merupakan model baby gap ...

--mary--

BabyIntan said... BALAS

Ramai peminat tuuu! Dah beso nanti lagi ramai 'peminat' Cik Aiyu nie ;)

lemongrass said... BALAS

Muahahahaha....
apakah perasaan Mommy Cik Aiyu bila mendapat tempias ke glemer an Cik Aiyu itu?
hikhikhikhik....

FaznFaz said... BALAS

Kembar Suri Cruise

blu4sky said... BALAS

peh...glemer cik aiyu kita... aii cik aiyu post sexy.. lengan baju jatuh ke tepi...hahahah

:|: TinTa Kibod :|: said... BALAS

kellas kau jah!!...

ati_emylia said... BALAS

sib baik posing di bawah slide bukan di kolam hahhaha

DaZzlingLilLy said... BALAS

glamernya cik aiyu ni...esok besar posing jadi model plak yer..

My Name is what..? said... BALAS

alamak amik gambar tang tengah sexy lak tu...abis laa saham cik Aiyu naik meletop ni! susah laa Noah nak cucuk line dah pasni..huhu

Sakura Rals said... BALAS

Cik aiyu comel sangat. Sebab tu kena serbu macam ni :-P Rizqi pun pernah kena macam ni kat klcc. Kembang kejap mak ayah dia keke...

Niza said... BALAS

ramainye paparazzi skodeng cik aiyu... hehe ni masa kecik2 lagik. dah besar konpem lagi ramai... Cik aiyu tomei sgt tu yg ramai geram tgk dia. Kira dah tahap retis dah ni , harus ada fanclub nih.

Konot said... BALAS

fullamak katakkkk ni event apa nieh?

cahya indah said... BALAS

Cik Aiyu, ramai betul paparazzi..magazine mana la tu..hehe

Wahidah said... BALAS

wah glamer tau cik aiyu..kelassss

Mama Nurin said... BALAS

OMG....ramai pulak peminat cik aiyu...jelesss auntie tau!!

Nanak said... BALAS

wah..menantu i jadi model kah?

Nota Cikgu Anum said... BALAS

sila bagi tau megazine ape, ai nk borong neh :)

daela said... BALAS

retis suam suam kuku pun sorang dua jer paparazzi nak ambik gambo...itu pun kalau nak kan...cik aiyu kita ni keliling orang nak ambik gambau..ohsem..!!

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

kecik2 dah kena ganggu dek paparazzi :) besar2 sok ni mcm mana erk..hehehe

sHeeMa DeaN said... BALAS

warghhh glamoouurrr cik aiyu

alamak terlewat ketapi.. cik aiyuu sudah ada di malaysiaaa...

Madam Sooyaree said... BALAS

Anum,
Hihih.. peminat eksyen je tu :P

Mary,
Heh, tak kuasa nak beli baju di Gap Malaysia, mahal!

Baby Intan,
Hahahah.. itu propah je lebih :P

LG,
Kembang vontot jap, hihih.. Mak nye pun perasan kena bersiap jap, walau tak masuk gambar pun, hehehe

Eila,
Heh, kalau lah dapat baju-baju & kasut Suri Cruise, weewiiitt!

Blu4sky,
Hahaha.. harus la kan pose pakai baju gitu, baru la perasan model jap, hehehe

Emy,
Chait, itu posing majalah Mangga! :P

Dazzling Lily,
Harap-harap tak jadi model le, pening mak bapak kang!

Alice,
Hihiih.. ok je Noah, awak wakil dari Jepun hokayyy

Sakura,
Hahaha.. sama la port kita, KLCC! :P

Niza,
Takut buat fan club sat gi ahli 2 je kot? Mak ngan bapak, hahaha

Konot,
Takde event ape pun, kat KLCC park je

Cahya,
Takde magazine mana dear, kat KLCC je

Wahidah,
Hihih... mak nye yang perasan lebih, hahaha

Mama Nurin,
Cuba bawak Nurin ke KLCC, tah tah lagi ramai paparazzi nanti ;)

Nanak,
Tak la dear, no worries, hihihi

Nota Cikgu Anum,
Bukan magazine la yang, gambar biasa-biasa aje

Daela,
Muahahaha... ini half Hollywood hokayyy.. hihihi

Elissmie,
Besar-besar nanti, mak bapak garu kepala!

Sheema,
Hah, Cik Aiyu nak balik dah esok :(

Nazayiena said... BALAS

Pheww glamernya Cik Aiyu kita nie....ramainya paparazzi tu...

Amy Z! said... BALAS

waaahh.. kecit2 ni dah feeling2 artis. kelassss.. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...