Thursday, November 24, 2011

My super long receipt

20 pes tom yam.

Teettt (bunyi mesin kira-kira Giant)

5 pes rendang.

Teettt.

10 perencah kurma.

Teettt.

5 perencah nasi beriyani.

Teettt.

20 perencah nasi goreng.

Teettt.



Hasilnyaaa…..

DSC03087-e

Nak dekat sampai paras pinggang I, you!

Either the receipt is too long, or my legs are short (harap-harap yang awal le, hehehe)

Kami akan pulang ke Amarika malam ni. Please pray for our safe journey, and semoga Cik Aiyu berbaik hati lagi.

Kepada mereka-mereka yang sudi jumpa, terima kasih bebanyak. Tak sangka boleh tambah kenalan dari blog kan. Terima kasih juga kepada semua ole-ole yang diberi. Mak sangat terharu hokay… Semua ku sumbat dalam beg, kecuali kain ela yang akan dihantar ke tukang jahit Malaysia nanti. Kang hantar kat Amerika, dia buat dress bareback, mak tak rela!

Kepada mereka-mereka yang tak sempat nak jumpa, mintak ampun mintak maap. Insya allah tahun depan kita jumpa Winking smile

31 comments:

Asmara said... BALAS

Semoga selamat perjalanannya! amin..:)

cahya indah said... BALAS

have a safe and peaceful trip, kak :)

Queen of Random said... BALAS

have a safe trip :) x lama eh, cuti2 mesia??? (jeles)

Amy Z! said... BALAS

Hebatnya stok bwk balik Amerika. Hehe. :-)

Have a safe journey k? Wpun tak sempat nak jumpa, insya Allah, satu hari nanti. :-)

Bye2
*lambai2 kapal terbang kat airport*

blu4sky said... BALAS

god speed!!

lemongrass said... BALAS

Mak Oi! Punyalah satu supermarket tu you all hangkut bawak balik Amarika...
Kat Amarika susah ye nak jumpa perencah2 tu semua? Kicap kipas udang bawak balik jugak tak? hehehe
Have a safe journey and semoga Cik Aiyu jadi anak yang berhemah di dalam kapal.

rara said... BALAS

safe journey narif!
amboii balik nak gi shopping black friday eh? :D

Anonymous said... BALAS

So long Aiyu Isabella, Huda dan Daddy Cik Aiyu

Azian

Anonymous said... BALAS

Lorr dah balik? Selamat jalan.

Anonymous said... BALAS

Bai bai aiyu.. Sob sob sob.. X sompek nak ramas mesra!
Yb,
Juju

liemaopurut a.k.a ana said... BALAS

mai ai....panjangnya receipt.stock setahun tu hikhikhik..

papepun hv a safe journey k.

farah said... BALAS

Biskut panda ada dlm list x? X dpt nk zoom list, panjang beno. Hehe. Have a safe journey, this time with cik Abe kan, hopefully semuanya selamat, insya-Allah. Hope can see u next time you're back too :)

Nanak said... BALAS

muat ke 3beg ni dear?hihihi...skng ni dlm flight kot...anyway,have a safe journey..harap2 thn depan kita jmpa :)..kemsalam dgn Cik Aiyu dan Cik Abe..oppsie..

jas imran said... BALAS

walaweh!!! borong terus tu...

have a safe journey ya!

kak... bila tgk cik aiyu & kisah2 dia, teringat comic strip babyblues tu. sejibik mcm zoe... nnti kalau dia ada adik lelaki mesti mcm hammie... :D

Kisah Hati said... BALAS

nak balik dah ke? huwaaa.... tak dapat nak jumpa cik aiyu... nak belek puas-puas kut le nanti boleh dapat anak yang macam cik aiyu hehehe...

anyway, have a safe journey darling dan jangan lupa my order tau... tak dapat buat untuk hantaran, dapat bagi masa birthday dia nanti pun ok gak... lagi surprise kan :)

~ana~

alyyani said... BALAS

safe journey aiyu sekeluarga! :D

lyza said... BALAS

Dah rindu pun ngn aiyu..T_T
Terbayang2 dia ngn andak aksi baby baby,jln jengket2,mcm2 la..
Arissa nangis tak henggat..pagi ni bangun pagi,mata bengkak..
take care and nnt letak gmbr aiyu byk2 lg kt sini..

Konot said... BALAS

safe journey!

Anonymous said... BALAS

bosan long weekend kali ni ... dah biasa bingit dgn aiyu & dayang2...tiba2 sunyi pagi ni..

now back to normal tgk aiyu dlm blog je

elen

Shue said... BALAS

safe journey!

norashikin said... BALAS

semoga segala2nya dipermudahkan...Amin

norashikin said... BALAS

semoga segala2nya dipermudahkan...Amin

Syera said... BALAS

have a safe, fun trip :)

Anonymous said... BALAS

slmt jalan dan slmt ber meri kismas..dr mary come

ajumohit said... BALAS

Take care!!! Nice blog!!!!

Niza said... BALAS

take care hv a safe journey...
ada rejeki nti kita ketemu...

sri hati said... BALAS

InsyaAllah..semoga selamat semuanya..bye2 cik aiyu..:)

Dalila Hamid said... BALAS

byknya shopping buat stok... hbis shoping 1 supermarket terus... apa2 pun semoga selamat perjalanan... :)

ayang said... BALAS

Sedih sedih sedih.. tak sempat jumpa. Gara2 hp tertinggal. Akak moga selamat sampai ke bumi amerika.
Patut la ayg gi giant byk barang out of stock.. Gara-gara u rupanya... hehehehe

beaty said... BALAS

aduh kak punya panjang resit tu...

Nazayiena said... BALAS

Rugi blk dr Msia x bawa stok bykkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...