Tuesday, April 10, 2012

Catch me if you can

DSC05345-e

Operasi membanteras obesiti di kalangan kanak-kanak.

14 comments:

mama maman aka yana said... BALAS

mak budak gak yg tertinggal kat blkg kannnnn.. bagus la cik aiyu jogging..:)

Amy Z! said... BALAS

Hihi. Seronoknya. Mcm main kejar2 je. :-)

Unaizah said... BALAS

Yg mana satu Cik Aiyu? Yg last tu ke :) ?

~Mami Little Hero~ said... BALAS

Masyaallah cantik sungguh view... tenang je rasa... cik ayue ke yang terkedek2 baju kuning tu?

ANR said... BALAS

wah, suka nya tgk view tempat jogging. eh cop, cik aiyu yg mana? yg pkaihooded kuning ke? cuteeeeeeeeeeeeee

Nota Cikgu Anum said... BALAS

lame x jengah. miz anak dare ni :)

jie said... BALAS

owh miss u cik aiyu. Lama tak komen tapi never fail buka tiap hari sebab nak tengok anak dara huda. Pssst baru nak tanya pasal easter day, seb baik huda dah cerita haha

Anonymous said... BALAS

subhanallah..cantik sgt view..first time komen but i'm ur blog fan

farah said... BALAS

Run cik Aiyu run! Gigih cik Aiyu mengejar :) Mummy x banteras lemak sekali ke? Muehehehe...

s.z.a_s.z.a said... BALAS

Anak sapo la tu yg paling corot???
hihihihihi
comel betul cik aiyu jogging...
sepenuh hati la tu kan???
mak cik aiyu jugak yg ngelat...
jogging setempat je :)

sabira said... BALAS

run baby run..hehehe

sri hati said... BALAS

cantiknya view...seronok cik kak kita jogging nie..tp yg mana eh.depan skali or blakang skali?

Madam Sooyaree said... BALAS

Mama Maman,
Hahahah... mak jaga garisan you!

Amyz,
Memang le diorang, sorang lari, semua follow!

Unaizah,
Ha ah, dia paling kecik, hihihi

Mami Little Hero,
Cantik kan, ni kat rumah mertua. Diorang duduk jauh sikit dari bandar, tu yang view cantik :) Hehehe.. ya betul!

ANR,
Saploh markah untuk anda!

Nota Cikgu Anum,
Auww... kami pun miss auntie jugak :D

Jie,
Thanks dear selalu sudi jengah kita :) Kita first time balik rumah mertua untuk Easter ni, selalu tak buat apa pun :)

Farah,
Mommy ternak lemak la.. kesian lemak, semorang tak suka. Meh mommy nye jaga, hahaha

Sza Sza,
Hahahha.. anak saya corot pasal kena jerit dengan mak nye, takut gi main road. Mak nye jaga garisan penamat, pasal pastu diorang semua patah balik :P

Sabira,
Yea! Lari sampai penat!

Sri Hati,
Cik kak kita yang hoodie kuning tu, hihihi

Reen Tart Nenas said... BALAS

view ini, mengingatkan ku kepada germany ari tu. mmg kagum plus batak sbb nampak pokok gini. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...