Monday, April 2, 2012

Cik Aiyu in Nude

*chicken dance*

15 comments:

sabira said... BALAS

wooowww...gegurllll!! pinjam kasut..sangat hot laaa..hehehehe

Rinna said... BALAS

Wahh kecik2 dah pandai dah nak bergaya.. ngan kasut tumit tinggi tuh.. :)

mama maman aka yana said... BALAS

amboi.. kalah untie la.. untie pun tak reti pki kasut tinggi cik aiyu..:)

venusfreedom said... BALAS

ouch louboutin u! harus auty ema menangis kat umah tgk ciyu wat main main jerrr..hahaahahahaha

Anonymous said... BALAS

cik lobotin kah?huaaa...sangat2 gojesss..jeles tau..


peace!

lyza said... BALAS

amboiii kasut mummy..."rendahnya" tumit...
ok la tu mummy..nanti tau kt sapa bleh d turunkan harta pusaka tu.. :P pasni henbag plak..hehehe...

Amy Z! said... BALAS

Caya la aiyu. Auntie pun tak berani nak pakai kasut tinggi macam tu. Takut tersungkur. Hihihi.

Nanak said... BALAS

wiwit..aunty nak pinjam bley?

Nazayiena said... BALAS

Amboi Cik Aiyu tingginya tumit tu,boleh ke pki?

farah said... BALAS

Fuh red soles! Confirm CL la tuwww...wowee, baik2 k cik Aiyu jgn smpai terpelecok sudah la ye. Mummy confirm sama tinggi dgn en suami pakai heels ituww!! Hehe

4 Kay-E said... BALAS

Wah...
Chicky dance dance...
Yeay!!!

Sandra Azwan said... BALAS

Christian Louboutin? hehe;-)

cahya indah said... BALAS

Cik Aiyu dah start berebut kasut dengan mummy ke? hehe

Madam Sooyaree said... BALAS

Sabira,
Hehehe.. nak pinjam kena tanya mak nye hokay, hihihi :P

Rinna,
Dia memang suka kasut, kalau kasut dia pun, suka sangat pasang bukak. Gi Mcd Playland, habis kasut orang dia pakai!

Mama Maman,
Hihihi.. tu yang Aiyu kena praktis dari kecik! :P

Erma,
Hihih.. jangan menangis sayang... :P What to do, anak tengah suka immitate mak, terpaksa dilayan saje :D

Anonymous,
Thanks laling! Toksah jeles, kasut letak kat kaki you!

Kak Lyza,
Kasut tu platform depan, tak rasa tinggi :D Aye dah pakai jejalan kat mall, pass! Henbeg toksah cerita la, memang dia seret sana sini T__T

Amyz,
Sekali sekala nak rasa tinggi kan, hihihi

Nanak,
Boleh aje, size 6/7 Malaysia you :)

Kak Nurul,
Boleh aje kak. Kekadang tak berkasut pun, dia jalan jengket kat dalam rumah T__T

Farah,
Sama tinggi apa nye, he's 10" taller than me! Kasut 10 inci ada jual ka? Macam kasut Lady Gaga kot

Ita,
Hehehe.. dancing jap mak nye time dapat kasut :P

Sandra Azwan,
Indeed ;) No girl can say no to them!

Cahya,
Hehehe.. dia tak berebut, dia suka pakaikan kita kasut, hahaha

Wahidah said... BALAS

hamboi2...kecik2 dh bergaya tau..terbaeklah..nanti over shadow mamanya..:p geram tgk cik aiyu ne..tp tgk muka cik aiyu ne..ilang duka lara kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...