Tuesday, April 3, 2012

The fab trends

Hari tu ada orang tanya, apakah kegemaran orang Amerika pada masa kini?

Kegemaran orang Amerika saya kurang pasti, tapi kegemaran orang Malaysia di Amerika, adalah #TheVoice.



Best giler I tell you!!!



Last season aku tengok on and off, tapi Season 2 ni, memang terpacak depan tv setiap Isnin you. Jarang tau aku tunggu rancangan tv, kira rancangan ni special lah :D Cik Abe pun sangkut sama, pastu bising pasal dia lepak lama depan tv. Oh, dia orang Amerika, jadi siri tu memang kegemaran orang Amerika sama lah.

Nak pilih mana yang suka pun susah, semua berbakat belaka. The best thing about this show is no whatsoever drama, unlike American Idol. Yang tu kekadang tengok macam Jersey Shore pun ade. Kantoi aku tengok Jersey Shore, haha.. Tak la, ada sekali tu aku pernah cuba la nak tengok, tapi tak boleh masuk. Kawe dok pahe demo kecek gapo. Banyak bunyi tooot tooot je yang keluar. Pastu bukan ada orang hot pun dalam Jersey Shore tu, lagi lah malas nak tengok, hehehe...

Antara feveret iolls untuk show hari ini...




What say you?



Wajar tak iolls melepak depan sofa 2 jam seminggu? :D

13 comments:

s.z.a_s.z.a said... BALAS

kak... as for me, i layan #the voice since yg first sekali ok. of coz la akan sokong team ADAM. hottt gitu. last season, team ADAM mng!!! but kali ni susah sikit la sbb semua team hebat2... hihiihihi i love Mataia kot namanya... :D

Kt Malaysia every Wednesday at AXN ok...
:)

farah said... BALAS

Guilty too!!! Masa The Voice 1 I hooked masa tgk reruns kat AXN kat bilik hotel...kahkahkah, masa tu of cos minat Javier Colon!
I sbb xde Astro I bajet dlm Wed noon tu lunchtime tgk kat youtube je la. Hehe. Mmg wajibul ghunnah! I paling minat Jesse Campbell & Lindsey Pavao so team Xtina for mey!!! Yeehaa!! Baloi2 lah tgk The Voice! :D

mama maman aka yana said... BALAS

setakat 2jam seminggu disofa tidak akan memastikan buntut anda akan lebar selamanya.. maka harus wajib.. hehehe

Ayin said... BALAS

This year confirm team christina menang sebab ada Jesse Campbell...


Jesse i lappppp youuuuuuuuuuuuu

:D

Nazayiena said... BALAS

Klu setakat 2 jam tu duduk dpn tv masih lg byk masa yg lain tu utk buat keje rumah ngan layan cik Aiyu tu...

IntanRizal said... BALAS

hi... now every wed evening is family hour... semua layan #thevoice.. sampai kul 8pm tak leh keluar ke mana pun... :D

lyza said... BALAS

2 jam kat TV ok la..cer klau layan film hindi..mau 3 jam lebey tau.. abis kekdang tu laki ai terbabit sama melayan hindustand..kehkehkeh...

Apa pun CSI tetap d hati.. :P

Watai said... BALAS

Lindsay pavao is my favorite, say ahhh

sabira said... BALAS

vote the first one...vokal sangat mantap :)

Madam Sooyaree said... BALAS

Sza Sza,
Hahahah.. Adam hot kaaaannnnnn :D Waa.. haruslah balik awal hari Rabu!

Farah,
Eh, 2 orang tu tadi yang first 2 team XTina kena pilih, hehehe.. Kantoi kasi keputusan, tak suspen dah :P

Mama Maman,
Hahahah.. yeay! Team tengok tV! :D

Ayin,
Best kan dia nyanyi... I tengok dia selalu rasa sedih je, pasal teringat dia tido dalam kereta dulu :(

Kak Nurul,
Alhamdulillah, memang siang selalu kita concentrate kat dia, lama je mula keje. tu yang selalu tak cukup tido!

IntanRizal,
Yeay! You team mana? I suka Jesse & Jermaine, susah nak decide!

Kak Lyza,
Hahahah.. kesian abang ai dipengaruhi :P Tapi nak buat camne, mak ngna isteri kaki Hindustan! Kak Lyza cuba tengok NCIS, lagi best! :D

Watai,
Hot kan dia! Semalam dia buat aksi malu tapi manja pada Adam, auwww... Suruh ah awek potong rambut cam dia, stail!

Sabira,
Best kan suara dia. Her dad passed away masa diorang tengah grouping, sian dia...

Watai said... BALAS

Sebab rambut dia laa aku suka weii, ishh malaysia ni slow tak tunjuk lagi yg latest

miralatiff said... BALAS

Weh..aku sanggup balik keje awal sebab nak layan the voice..tapi kekadang x sempat sib baik astro ade encore..aku rase team christina this quite strong..

Madam Sooyaree said... BALAS

Watai,
Ohhh... ingatkan pasal suara dia, hehehe.. Ko tanak cuba ke? Jadi 2 Face, hahaha

Amira,
Encore tu apa laling? Tu le, team dia power. Tapi aku tak rasa dia coach yang baik, hehehe.. selamba je tuduh kan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...