Wednesday, April 18, 2012

I am in love

... with Instagram!
 
Hek eleh, baru nak jatuh cinta ke???
 
 
 
Itulah dasar nasib orang takde iPhone atau iPad. Nak buat camne, iolls tak cool nyah. Orang lain dah lama hapdet gambar pakai Instagram, kita pakat tengok je la.
 
Sejak ada iPod baru, saya tidak ketinggalan lagi!
 
 
 
Antara hasil Instagram,
 



Ye, anak saya sudah menjadi camwhore. Suka dia dapat tengok diri sendiri kat iPod.

Ni baru cuba ala kadar, tak habis godek lagi. Kita tengok, berapa lama tuan tanah akan jakun dengan Instagram ni, hihihi.. Memula Photoshop. Pastu tak reti guna, beralih pada Photoscape. La ni Instagram. Esok DSLR. Ehhh... ada plan ke? Hati kata mau, tapi otak berkata "ko takkan bawak merata DSLR tu, mesti nanti ko komplen berat"

Okehhh... otak menang.



Seperti yang dijanjikan, update kebun mini kami.


Buah tomato nan sebiji.

Pokok kacang buncis pun dah mula keluar.


Tak sabar nak tunggu beberapa bulan sebelum dapat hasil :D
 

15 comments:

miss scofield said... BALAS

ecececece......

gebu nye pipi cik aiyu!!!

Lady of Leisure said... BALAS

Heee makin cun ah cik aiyuuu.. Ape id insta aiyu, aman nak follow hehe..

muslimah rempit said... BALAS

ehhh... sedapnya nampak buah tomato tu... tangan sapa yang yang menanam tu..

Kalau tangan kak so tak hidup la jawapnya pokok2... PANASSSSSSSSS

s.z.a_s.z.a said... BALAS

eh, xsangka entry kita sama la arini...hehehhehe~
me too posted an entry about instagram..hihihiih bolehla follow pasni kan... tgk gmbr cik aiyu ler apa lg
:)

blu4sky said... BALAS

ohh mcm tu ropenye pokok kacang buncis..
kitorang tanam sayur..cuma bayam je yg hidup lain semua mati dalam proses tumbesaran...:p

Nazayiena said... BALAS

Hai cik aiyu.....
x berapa tahu lg instagram nie.
Suburnya pokok tamato tu.

Nota Cikgu Anum said... BALAS

wahhh...nati buleh buat dried tomato mcm org kt OZ :)

aQmaR 0n The Blog said... BALAS

bestnyer ade model cumel..;) Tak saba nak ade gak nie..

Unaizah said... BALAS

Jgn kata u, i laaaagi jakun dari u. No i-whatsoever hahahahaha!!!

Mick's Mama said... BALAS

cik kak, KITA serupa lah. I ada android handy, and semenjak instagram dah open dia punya app kat android users, i pun baru nak jadi jakun explore mende alah ni. wakakaka. iphone users dah tak leh eksen yang diorang ada instagram. hehe. kita pun boleh eksen sekali! ;)

sabira said... BALAS

perghh mek aiyu..pipimu makin cembung..rasa macam nak geget..hehehehe..well kak huda..happy GYMba GYMba..best tau!

Amy Z! said... BALAS

Kemain comel lagi cik aiyu. Kiut! Kiut!

Bila dapat hasil mcm ni, makin semangat nak berkebun kan.. Seronok tgk hasil. :D

sHieRa cAkAp said... BALAS

wah da ade IG... ape id IG blh add?

Nurul Dahlya said... BALAS

baru hari tu colleague kat opis tanya kenapa tak install instagram kat sII.. wow instagram is so in right now, particularly since it is no longer exclusively for one type of smart phone- brilliant!

eh tapi saya belum download app nya. lepas ni la :)

Madam Sooyaree said... BALAS

Atiqah,
Hehehe... biasa la, dia pakai Oil of Olay, hahaha

Lady of Leisure,
Ewah Aman... kecik kecik ye, hihihi.. my id is sooyaree. Tak banyak gmabar lagi pun, Aiyu sibuk main flashcard pakai iPod

Kak So,
Tangan ai le, hehehe... Kita dulu pun ingat tangan panas, tapi alhamdulillah, di tempat panas ni, sejuk pulak dia, hehehe

Sza Sza,
Hihih... entry sama you! Boleh aje, cuma kita tak amik gmabar sangat lagi, hehehe

Blu4sky,
Rasanya la kacang buncis, green beans. Kacang hijau Malaysia, biji biji, hihihi... Kita ni pun tak tentu usia, tengok nanti sampai summer ke tidak, hahaah

Kak Nurul,
Kita pun baru belajar, tu yang jakun tu, hihihih

Nota Cikgu Anum,
Hahaha.. pokok tomato kita 3 pokok je, tah sempat berbuah ke tidak, hahaha

Aqmar,
Thanks dear :) Model cumel yang selalu naik angin skang ni, hahaha

Unaizah,
Hahahaha... I selalu tengok gambar dari iPhone, memang minat. Tapi tu la, macam tak serve the purpose je, beli phone pasal nak apps,hihihi

Azura,
Hahahah.. true! I pakai BB, camera memang cikai giler! T__T

Sabira,
Hahaha.. berjimba memang best... GYMba tak best! :P

Amyz,
Auww... thanks laling! Itu le, hari2 usha pokok, macam la terus tukar warna kan, hahaha

Shiera,
Kita nye id sooyaree. sila sila :D

Nurul Dahlya,
Haaa.. apa lagi, kena la dl! :D Best tau, tau tau dah sejam belek gajet, hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...