Sunday, April 22, 2012

Pengajaran

Semalam kan Cik Aiyu tido jam 8 malam, cer teka, pagi tadi dia bangun kul berapa?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
7:40 pagi!
 
 
 
Untuk pertama kali, anak iolls tido 11 jam 40 minit tanpa henti. Syabbas betti, hari hari buat, memang syiok hidup mami.
 
Dia bangun pagi tadi, mood baik aje. Sepanjang hari tadi ade jugak adegan hangin tak bersebab, tapi terkawal lah. I was reading on the terrible two phase, one of the main thing the pediatrician suggested was to set up routine for the toddlers. Heh, padan la member angin je, sejak 2 bulan lepas, kitorang duk travel every 2 weeks. Nak routine ape nye. Kira nasib baik lah, cik kak kita tak buat drama time travel kan ;)
 
 
 
On an unrelated issue, kami ada pengajaran lain juga.
 






 
 
Kalau nak camwhoring, jangan amik gambar dari bawah.
 
 
 
Makin cembung pipi nanti. Hilang tengkuk yang tak berapa nak ade tu, hehehe...

7 comments:

sabira said... BALAS

HahaHaHahA..gelak guling guling Me and My sister tgk hasil camwhoring Cik Aiyu..menjadi plak tu..ada potential nk jd model..hihihi..

farah said... BALAS

Byknya aksi si kenit!! Comel pulak tu, pandai betul...hehe...yeay girls rock pyjamas! Sama with fatehah...hehe...

sri hati said... BALAS

ololooo..comel ngat cik kak kita nie:-) erm mkn ape tu cik aiyu?hehe

Amy Z! said... BALAS

Bahagia kalau anak tidur lama. Kalau alam tidur lama begitu, ada chance dia tak tidur siang. hahaha.

Hahaha. Ada sengih. Ada bukak mulut. Ni belum belajar buat muncung je ni. Nanti mesti ada gambar dengan muncung. Hahaha.

Fifi said... BALAS

baby saye semalam tidur dari pukul 7ptg sampai 6.50pagi.. hasil dari tak tidur petang.. hihi.. tapi baby saye baru 3M+.. memang saje taknak bagi tidur petang sebab malam tadi ibu die nak buat banyak kje..

Nazayiena said... BALAS

Berseri2 muka org yg tido spi 11 jam 40 minit tanpa henti...

Madam Sooyaree said... BALAS

Sabira,
Budak perasan memang gitu le, hehehe... Model pipi cembung you!

Farah,
Pyjamas ni comfy kan. Pasal you le I beli, hehehe.. skang ni pajamas Aiyu memang pesen gini I beli, breezy!

Sri Hati,
Thanks auntie! Dalam tu ada nasi, cik kak kita suka makan nasi :D

Amyz,
Ooo.. Aiyu kalau tido malam lama, esok tu tido siang pun lama. So far tido siang dia ok lah, between 1 to 3 hours. Eh, gambar muncung pun ada, mak nye tak larat nak upload semua :P

Fifi,
Wah best nye! Aiyu dulu dah setahun baru tido sepanjang malam, kalau tak memang terjaga setiap 2 jam gitu. Nasib baik mak nye tak keje, hehehe

Kak Nurul,
Hahahah.. kalau la kita dapat tido banyak tu jugak kan best! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...