Monday, July 9, 2012

Aiyu’s 2nd birthday party

Last year birthday Aiyu, kami sambut bertiga aje.

Tahun ni umur naik setahun, tetamu tambah seorang.

Hehehe.. tak reti tuan tanah nak ajak reramai untuk birthday anak. Bukan sombong, tapi Cik Aiyu bila dah reramai orang nanti, dia macam confuse sikit. Sudah nye nanti tiga minit sekali dia duk “mommy, mommy”. So untuk mengelakkan anak jadi anti social di birthday party sendiri, kami ajak sorang aje tetamu kekanak, hehehe..

IMG_0657-e

Nak cerita panjang pun tak boleh, tuan tanah macam ingat-ingat lupa pada hari kejadian. Kami buat makan-makan ni hari Selasa, lepas dapat tau arwah meninggal. Memula ingat nak cancel aje, tapi kesian pulak kat cik kak kita, pasal dah kasitau dia kawan nak datang.

We did nothing fancy, deco deco Eric pun takde. Cuma tiup lilin potong kek aje. I am traditional that way, lagi suka kek daripada cupcakes untuk birthday.

IMG_0662-e

Kek kami tahun ni ikut boifren baru Cik Aiyu, Mickey Mouse. Half ice cream, half cake, hahaha... melampau kannn.... Sebenarnya dalam banyak-banyak character Disney tu, dia paling minat Donald Duck, Goofy & Pete. Tapi diorang tak femes, what to do. Mickey pun Mickey lah Open-mouthed smile

Happy birthday again anakku!

14 comments:

Cik Honney said... BALAS

happy belated bday cik aiyu...

liemaopurut a.k.a ana said... BALAS

happy birthday my dear aiyu ;p. nak kek sepotong hihihihi

Syima Syaz said... BALAS

happy belated b'day aiyu.........!!!

sabira said... BALAS

Lawa dress cik aiyu...sweet !

Lady of Leisure said... BALAS

Happy birthdy cik aiyu..
Hugs n kisses..

BabyBooned said... BALAS

so admirable for u to go through with the plan even after the news came. aiyu is lucky to have u!

Nanak said... BALAS

wah2..ptg kek dgn boipren ye..

p/s
Cik Aiyu, minta adik dgn mommy ye..ngehehe..

Amy Z! said... BALAS

Sedapnya kek aiskrim. Hihi. Tak pe la sambutan kecil-kecilan. Nanti dah masuk sekolah, boleh celebrate kat sekolah dengan kawan-kawan ok? Boleh mintak mummy buat cupcake red velvet. Cewahhh.. Hahaha.

Cantiknya baju dia.. Mwah!

Schazaza Zober said... BALAS

rinduuuuuuuuuuuu dengan cik aiyu...
Naseb akak post gmbr die byk sikit...
terubat rindu....

hOtMaMa said... BALAS

happy belated birthday cik Aiyu.. comelnyerrr besday girl nih!

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Selamat hari lahir dear..
Only the best for you ^_^

Outbound Malang said... BALAS

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Madam Sooyaree said... BALAS

Cik Honney,
Thnaks dear! Besar dah anak kita, hehe

Ana,
Boleh aje, mai la sini. Kek Baskin tau, hihihi

Syima,
Thanks laling! Macam mana skang? :D

Sabira,
Thanks dear :)

Lady of Leisure,
Thanks laling! Tunggu birthday Aman pulak :D

BabyBooned,
Thanks dear, that really means a lot :)

Nanak,
Biasa le, tunggu Fredo lambat sangat, hahaha.. Adik? Ehh....

Amyz,
Zaman dia nanti cupcakes lagi canggih kot? Hihihih

Schazaza Zober,
Auww.. Aiyu pun rindu tau ;)

Hotmama,
Thanks dear, really appreciate it :)

Kak Sham,
Thanks kak! :D

Outbound Malang,
Makasihhhh :D

Syima Syaz said... BALAS

neves...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...