Wednesday, July 11, 2012

Time off

Dear diary,
 
I think I will be on time off for sometime. Somehow my mojo jojo to write is lost somewhere. Been starring at the screen for the past hour, but my fingers are frozen. So many things to tell, but I do not know how.
 
Mak saya kata, tak elok buat keje kalau tak ikhlas.
 
Maka dengan ini, saya ingin mengisi borang cuti dari Maikorner Berhad, heheh..
 
Kita update dengan gambar Cik Aiyu je, aci tak?
 
 
 
Gambar permulaan.
 

Akibat penat pergi taman di waktu pagi.



Sekian, terima kasih.
 

14 comments:

ANR said... BALAS

comel. atas perut ada pinggan. eh roti tu klau xnak boleh bagi kat I. wakakaak

sabira said... BALAS

perghh cik kak...roti peanut butter..layannnn tidoo...hehehehe

suerynn.adie said... BALAS

Auntie gonna miss cik Aiyu.....

Amy Z! said... BALAS

Gonna miss your writing. Take time off and then balik bawak idea byk2. I have faith in you. :-)

Take care dear.

*hugs*

Jiejah @ Iza said... BALAS

SOOOO cute , roti atas perut bukan dlm perut ekekke

Nazayiena said... BALAS

x puas tgk gambar Cik Aiyu.
Penat betul dia tu spi roti pun masih ada kat perut lg,huhuhu......

Konot said... BALAS

take the time u need.

gonna miss u and aiyu!

take care k!

muslimah rempit said... BALAS

Takziah dari Kak So yer...
semoga tabah selalu...
Mungkin rindu dan cerita-cerita lampau akan selalu berkunjung...
Maklum adik beradik... satu hubungan yang sangat istimewa...

apa pun ambil lah masa....

sekali lagi takziah...

yaNa said... BALAS

jgn amik cuti lelama yer..
windu nak tgk cik aiyu nnt.. ;)

gee ryder said... BALAS

cian aiyu kepenatan. tak sempat ke makan roti tu?

lyza said... BALAS

kita sama2 kehilangan insan paling istimewa dalam hidup kita...
Sama2lah kita banyak kan sedekah al fatihah n mengaji utk kaklong ya.. :)

Will miss aiyu kat blog nie.. rajin2 la hantar gambar aiyu kt emel ya..

Anonymous said... BALAS

dpt rase kesedihan..=(

Madam Sooyaree said... BALAS

ANR,
Hahaha.. roti tu sampai keras kot kena angin. Member buat main je, bukan nak makan

Sabira,
Cuba kalau tabur cekelat kat atas roti, confirm dah licin, hihihi

Suerynn Adie,
Thanks auntie, Aiyu pun mesti rindu :)

Amyz,
Thanks dear, really appreciate it :)

Iza,
Ritu tak sempat masuk perut, tu yang bertenggek atas perut, hehe

Kak Nurul,
Dia duk tengok tv, alih2 tv tengok dia :P

Konot,
Thanks dear, really appreciate it :)

Kak So,
Terima kasih kak. Tu la, bila nak tulis rasa kelu le pulak, padahal waktu siang rasa macam banyak aje nak tulis...

Yana,
Insya allah.. kita pun tengah cuba busy kan diri ni :)

Gee Ryder,
Dia tengah tengok tv tu, leka kot, hihihi.. Terus tertido

Kak Lyza,
Aye email gambar ni fail sket, hehehe.. Penyakit M yang menebal! :P

Anonymous,
Memang lah dear, pasal blog ni kalau takde arwah memang tak jalan dulu...

maryaaaaaaa said... BALAS

Takziah kak... and be strong :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...