Friday, July 27, 2012

Fashion police

Agak-agak kalau Joan Rivers jumpa Cik Aiyu, apa lah yang dia akan cakap kan.

DSC06407-e
DSC06410-e

Mesti kena pangkah siang-siang. Dengan beanie di musim panas, sarung tangan sebelah kekonon perasan Maikel Jeksen, kasut yang disarung terbalik… I don’t know where to start lah! Yang penting, botol air ngan Minnie Mouse tak tinggal.

Cik kak kita skang mula dah nak bergaya. Baju nak pakai sendiri, pastu duduk dalam rumah nak pakai kasut. Tapi tak tau apsal, kasut mesti dia pakai terblaik camtu. Lagi banyak terbalik dari tidak. Lantak kamu le Aiyu. Orang nak betulkan nanti dia marah. Kekadang dia capai handbag dia (ye, dia ada handbag Hello Kitty you :P), isi botol air ngan iPod kat dalam tu. Pakai beanie ke cap, pakai kasut, terus ajak “car”. Suka betul pusing jejalan dalam kereta. Nasib la bandar kecik, kalau tak menangis mommy, duit minyak banyak, hehehe…

Tapi biasalah, budak-budak. Datang mood dia nak vogel, habis kau, satu rumah kena kejar nak pakaikan dia diapers!

9 comments:

ANR said... BALAS

dia pakai beanie seolah olah x boleh nk tgk jalan. hahahah hoppers sangat. LOL

:)

Serendipity said... BALAS

da x nmpak mate cik aiyu kite..slamat berpose dear!

Schazaza Zober said... BALAS

hahhahahha~
comel nya cik aiyu...
kemain lagi die rajin nak jalan-jalan ye...
dah besar nanti ajak mummy shopping lak ye...
:)

Amy Z! said... BALAS

Nampak tak jalan tu cik adik?

Nanti dah besar mesti pandai bergaya punya.. Hehehe.

sabira said... BALAS

Makin tembams di apakai beanie...kasut crocs hello kitty dia mmg cute..heheheheh

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Still the cuteness overload..

mama maman aka yana said... BALAS

fasionista cik aiyu... :-)

liemaopurut a.k.a ana said... BALAS

warh...kelas ko aiyu kihkihkih.... comeeyyy ajer ngan gaya dia tu...kuat gaya ni...mesti ikut mommmy ;p

Reen Tart Nenas said... BALAS

ohmaigaddddd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...