Tuesday, August 14, 2012

Because YOU are awesome! :D

Waduh waduhhh... makasih pada semua yang tinggalkan jejak pada entry GA kita. Tak sangka, ramai silent reader sudah bersuara, hehehe...

Oleh kerana anda semua adalah sangat awesome (atau asam bak kata Eben, colleague ku yang berasal dari Indonesia), kita tambah lagi hadiah, yiihhaaa!!!


Elle wristlet lagi satu!



Namun begitu, talian hayat telah ditutup. Last e-mail yang kami terima adalah pada komen ke-202,

Bloggermelin melinda said...
yahoo....bestnya giveaway..the simplest ever....shioknya...

okay, my email is............

melin3190@gmail.com

harap-harap ada luck untuk dapat salah satu hadiah GA tuu...terbaik dari LADANG MIDLAND you....
August 14, 2012 9:10 PM
Delete


Kepada yang tak sempat, insya allah next time kita buat lagi k.

Cuma next time tuan tanah nak tanya soalan trigonometri sket, ada berani? :P






19 comments:

Konot said... BALAS

cepat la kasik the verdict! hahhaa.. tak sabar!

IntanRizal said... BALAS

tak sempat!!!! semalam tak boleh masuk ruang comment sebab terlalu banyak sampai hang... huwaaaa!!!!! melopeh den...

ANR said... BALAS

peminat cik aiyu or mak cik aiyu yang ramai ni??? :)

mel_gan said... BALAS

ala i yg ke 203....bru je sent....bile refresh tgk entry ni....adussssss

Rose Emely said... BALAS

wahhh wrislet ini sangat berkenan di hati.... ♥ it!!!

ati_emylia said... BALAS

wah....trigonometri atau yg seangkatan dgnnye konfem i tak joint....sbb tu amik law dulu heheheh

emy

Eliss Mie said... BALAS

tak sempat nak join :p

Nanak said... BALAS

semalam i komen ms komen cecah 102 tp komen i tak masuk kot..tsk..tsk..tsk...(tangisan mak buyung)

Cik Nur said... BALAS

terpaksa iols awal angkat bendera putih kalo tuan tanah bukak soklan trigonometri plak..hehe

Azie said... BALAS

hehehhe..yeay, dh termasuk dh komen kita. Ituhari giveaway FM xdek rezki...mana tau ada rezeki kali nih...:P

Anonymous said... BALAS

alamak santeknye wristlet tu...nk nk...nkkkk...heheh. hrp2 adela rezeki.

-eida aurora-

farah said... BALAS

Fuh kiri fuh kanan...hahahaha...next time soklan trig kasi formula senang2 sikit laaa...hehe...

miss scofield said... BALAS

bagi soalan add math laa!!! :p

miss zee said... BALAS

Memang melopong la bagi soalan trigonometri. Otak tetiba bingung tengok nombor. Tapi tang shopping laju je kira hahahahha.

Amy Z! said... BALAS

Ramainya. Kira popular jugak la mak cik aiyu ni. Eh, ke cik aiyu yang popular ni? Hahaha.

Syantek nyaaa Elle wristlet ni...

I must say, you're awesome too.. :-)

melin melinda said... BALAS

wah...tak sangka i orang yang terakhir...

syukur ada rezeki utk compete with others..

harap ada rezeki untuk menang salah satu GA prize!!!

ayang said... BALAS

Terlepas sudah.. Memang betul la, if bukan rezeki kita, bukan jugak. Tiap2 hari dok baca & komen, semalam lak ternet tak leh on lak.. hehehehe
Anyway, to tuan tanah, moga makin dimurahkan rezeki hendaknya. Selamat hari raya & maaf zahir batin dr Ayang.

miss scofield said... BALAS

Cik Aiyu....n Mommy....

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin...

Semoga bergembira di hari lebaran bersama keluarga tersayang....



Dinas Aldi said... BALAS

Good luck pada yg telah mencuba.

Saya datang nak ucapkan salam Aidilfitri & maaf zahir batin pada Huda & keluarga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...