Saturday, August 18, 2012

Drumroll please….

Alhamdulillah, akhirnya selamat sampai kami ke Tanah Malaya.



Penat?

Perghh… semalam tido satu hari you! Mak nye pengsan dulu, anak join dalam pukul 6 petang. Bangun untuk berbuka, pastu sambung tido balik. Jam 4 pagi tadi baru anak beranak bangun, hehehe…

So far Cik Aiyu ok lah, takde banyak ragam sangat. Cuma kat airport dia rajin nak ‘walk’ tapi dalam erti kata lain, berlari. She won’t go far, but I feel bad for those people that have to stop walking, so that they won’t run into her. Pastu suka jadi spiderwoman, panjat sana sini. Penat mak nye! Tapi nak buat macam mana kan, nama pun budak. Elok la dia buang tenaga macam tu, dari meluahkan perasaan syahdu waktu dalam kapal terbang. Tak sanggup haku kena jeling jeling paku dengan orang nanti, hehehe..



Anywayyy….

Terima kasih pada semua yang sudi serta GA kita. Wah, meriah gitu! Ramai yang senyap, sudah bersuara, terharu mak tauuu… Ni yang semangat lagi nak buat lenkali.

Untuk tidak melengahkan masa, kita mulakan dengan senarai e-mail para peserta.

A1-tile

196 e-mail semuanya, woot woot! Dengan 4 hadiah yang bakal diberi, maksudnya setiap peserta ada 2 peratus kemenangan. Sungguh slim shady kan peluang itu, jadi kepada siapa yang menang, memang manyak ong wa cakap lu! Smile with tongue out



Pemenang pertama nya ialahhh….
.
.
.
.
.
jeng jeng jenggg…
.
.
.
.
.
.

Sling bag Tommy Hilfiger goes to….
MK 1

Wristlet Liz Claiborne pula…
MK 2

Wristlet Elle in Coral,
MK 3

Wristlet Elle in Pewter,
MK 4

Lucky number 13 you! :D Siapa cakap awak tak bertuah? ;)



Kebanyakan hadiah masih on the way dari US, insya allah kita pos dalam minggu kedua raya k. Bila hadiah dah sampai, nanti kita e-mail semorang.

Thanks again for joining our GA, insya allah kita buat lagi.



Kepada semua warga Mai Korner yang beragama Islam, selamat hari raya diucapkan pada semua. Minta ampun minta maaf jika ada terkasar bahasa selama ni. Kita ni bahasa kasar, tapi hati baik, hahaha… Kepada yang lain, selamat bercuti. Hati-hati di jalan raya k. Biar lambat, asal selamat.

xx
Tuan tanah, Cik Abe & Cik Aiyu

12 comments:

blu4sky said... BALAS

OMG, first time i win a lucky draw..rejeki raya..usually i try to elak no 13 konon bad luck..sangatlah superstitious ..but now 13 buat i menang..woohoohoo. thank you huda.
Selamat Hari Raya..Maaf Zahir & Batin

nur easy said... BALAS

Tahniah...selamat hari raya:-)

nur easy said... BALAS
This comment has been removed by the author.
Sarah Asshila said... BALAS

Welcome back akak and Selamat Hari raya Aidil Fitri..Hugh and kisses utk adik aiyu comel..selamat beraya..^^

anne_norwati said... BALAS

Assalamualaikum,

Tahniah untuk para pemenang...

aisey, nampaknya kali ni takde rezeki... takpe... takpe mari kita berdoa beramai-ramai moga-moga Tuan tanah murah rezeki, next time harap2 ada GA yg seperti ini lagi... hehehe

Selamat hari raya kpd Tuan tanah, Cik Abe Tuan tanah dan Cik Aiyu muah muah....

Anonymous said... BALAS

Wowe...mmg tk sempat nk join...bz keje even nk rayo..slmt ari raya..drpd Mary

Amy Z! said... BALAS

Wahh! Tahniah pada semua pemenang. Bertuah gitu. A la dpt hadiah hari raya. Haha.

Murah rezeki tuan tanah ni, selalu bg GA ni. Ihiks!

Syima Syaz said... BALAS

alamak///tak tau punnn

Cik Nur said... BALAS

waaaaa....sy baru buka blog nurul hari ni...tak sangka leh dapat Wrislet liz clairborne dari nurul!!..hepi sangat2..rejeki di hari raya kekdahnye...hehe..thanks nurul.... ^ ^

Azie said... BALAS

ala, xdek rezki ler nak menggayakan wristlet ngan spek baru..huhu...

xpela, semoga rezeki tuan tanah semakin murah utk wat byk2 lagi GA..heee

Reen Tart Nenas said... BALAS

wah, nama ssye no 1 tapi xmenang...huwaaaa sedih yuh

Nazayiena said... BALAS

Tahniah pd pemenang,nampaknya xde rezeki kali nie....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...