Thursday, September 20, 2012

Mi amor!

 
Tiga dara pingitan pojaan ku...
 
 
 
Hari ni mak nye lemau semacam, pasal ada orang tu (Cik Aiyu, bukan nama sebenar) jaga jam 3 pagi. Anak jet lag, mak nye pun kena join sama lah. Lagi best Cik Abe pun terjaga tak lama lepas tu, pastu kitorang borak-borak macam dah pukul 4 petang.
 
Padahal baru 4 pagi.
 
T__T
 
 
 
Sudahnya tengahari tadi kami berdua tido siang dengan kadar tido malam, hehehe... Cik Abe yang kena kerja, tak join sama. Malas aje rasa nak bergerak, rumah macam tongkang pecah, pasal semua benda bersepah.
 
Ni tadi baru dapat mojo jojo, nak kemas beg. Tu yang baru keluarkan tiga dara pingitan. Alhamdulillah selamat, walau telah ternoda dek TSA di San Francisco. Waktu nak potong bubble wrap, tengok tape macam lain macam aje. Ni mesti border patrol buka, nak tengok isi gerangan botol misteri ni. Labu sayong pun dia sibuk nak check. Yeee... menantu baru orang Kuala Kangsar, maka cenderahati untuk PIL daripada keluarga di Malaysia pun berbaur Perak, hehehe... Belum tengok beg daun mengkuang lagi, auwww... Mesti TSA tu waddehel kan beg kitorang. Baju semua takde, yang ada cenderahati pelik, sup bunjut sekampit, dengan Maggi 4 bungkus, hehehe...
 
Alright, baik tido skang, pasal tuan tanah syak, Cik Aiyu bakal terjaga jam 4 pagi gitu. Sorry tak sempat nak balas komen entry lepas, nanti bila dah settle down, insya allah :)

4 comments:

:cahya schatz: said... BALAS

selalu mcm tu kan...?
bila blk rumah... terpaksa teman anak melayan jetlag... bapak² terpaksa buat² gagah utk pi reja...

*lama gila tak masuk blog nih...
tup2 ja cik aiyu dah anak dara...

ZaritH said... BALAS

Akak!!! Kite org kuala kangsar jugak! Dkt je ngan kilang tamin tu. Hihiks. Dah lama baca blog ni tp baru kali ni komen. Teruja sbb kuar nama kuala kangsar.

CIK Y O N G said... BALAS

tiga dara pinggitan yang wajib untuk dibawa..
Cik Aiyu qiamulail la gamaknya seminggu dua nie yea..

Madam Sooyaree said... BALAS

Cahya,
What to do, nasib baik kita tak kerja gak, kalau tak, fengsannnn... Hehehe.. kejap je kan masa berlalu ;)

Zarith,
Laa... kilang Tamin kat Kangsar ke? Kalau tau pergi beli sana, hihihih... Tah tah kenal keluarga abang ipar kita, hihihihi

Cik Yong,
Alhamdulillah, akhirnya qiamulail Cik Aiyu dah berakhir, hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...