Friday, September 21, 2012

Oh my daughter!

Akhirnya, kami keluar rumah.
 
Hahaha.. malas giler ok sebelum ni. Ni pun rumah tak habis kemas. Rasa malas semacam aje. Selalu memang dah malas. Sejak balik dari Malaysia, laggiiiiii la malas! Time ni la rasa, best nya kalau ada bibik. Tapi time bibik lari, memang tak best sungguh.
 
Anyway, tadi kami pergi melawat Cecilia & Nicholas. Lama dah tak jumpa diorang. Nicholas pun skang dah sekolah, mesti lain sikit sejak ada ramai kawan ni kan. Cecilia kata, dalam kelas Mon/Wed, dia ada 8 orang classmates. Tue/Thu, ada 14 orang. Wah, ramai tu kekanak! Kalau aku jadi cikgu, mesti dah surrender awal-awal, hehehe…

photo 1-e

Walau lama tak jumpa, mereka tetap mesra. Main bersama. Ada jugak time berebut, tapi 2-3 kali je la dengar diorang menjerit. Time lain, mak-mak bantai makan cookies & minum kopi. Baru plan nak diet, cancel!
 
Adegan mesra mereka.

photo 2-ephoto 3-e

Oh my daughter!

13 comments:

Reen Tart Nenas said... BALAS

macam Posh and Beckham yuh!

Honey_Dear said... BALAS

bakal bermenantu orang jauh lagi ni..hihihi..

Anonymous said... BALAS

Geramnyer tengok muka Cik Aiyu yg molat itu...rasa nak cubit2....eee...gerammmm


-Delila-

Juneeta Osman said... BALAS

hahaha..... adoi posing maut sungguh

Angah said... BALAS

amboi2 posing dia....pandai sunggoh

sabira said... BALAS

Awwww..sooo sweet both of them..nicholas dh nmpak big boy..lama jugak mek aiyu tinggal bestfren dia..hihihih

imm said... BALAS

salam kenal..slalu gak dtang sini bce tips ibubapa dan anak,tp malu nk tggal komen.huhu..

Melissa Imran said... BALAS

Salam Huda,

Kitorg dah sampai Malaya on 1st, tp minta maaf tak contact awak awal2. Ayah imran passed away 2 days after our arrival, so kami berkampung kat Muar seminggu uruskan hal2 yang berkenaan. Balik KL report duty kena isi borang itu ini, sampai terlupa nak contact awak huhuhu. Sorry banyak2 ya, next time kalau balik kita promise visit n belanja awak huhuhu. Take care,

Hugs and kisses.

Izza - Jiejah said... BALAS

ahahaha oh my doter ..posing seksa wehhh .

Amy Z! said... BALAS

Ewahh..! Kemain cik aiyu ni. Hihihi.

Anonymous said... BALAS

oh aiyu....
hihihihi

babe aku ade antr email kat ko...kat hotmail...btl x ko nyer email...takut ko x pkai hotmail da...

tq.

ima

Nota Cikgu Anum said... BALAS

ya allah cik aiyu. muke omputeh sungguh dah.

Madam Sooyaree said... BALAS

Reen,
Waahh... kalau jadi Victoria, I booking awal awal beg Hermes nye ituuu :P

Honey Dear,
Hahahah... lagi? Baru satu anak ni! :P

Delila,
Hehehe.. jangan yang, nanti dia jerit, auw!!

Juneeta,
Itu la dia, drop my water face you!

Sabira,
Sebulan lebih gak tinggalkan kawan, nasib baik diorang ingat each other lagi :D

Imm,
Thanks dear sudi singgah sini. Skang ni tak banyak tips dah, pasal anak kekadang di luar kawalan, hahahaha

Melissa,
Awak, sorry to hear that. Kita ada e-mail awak. Take care tau, tak sabar nak jumpa yang ketiga tu nanti :D

Izza,
Hahaha... dia lagi berani you!

Amyz,
Haaa... kena tinggal la Alam gini, hihihih

Ima,
Hotmail aku takleh pakai lagi la dear, anything email sooyaree@gmail.com k :)

Nota Cikgu Anum,
Rambut nye makin terang balik Malaysia hari tu, panas kot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...