Thursday, October 11, 2012

Baby high

Thank you all for your warm wishes. I am really touched by your kind words. Amin ya rabbal alaminnn.. panjangkan lah jodoh kami, dan semoga kami mendapat kebahagian dunia dan akhirat.
 
As requested by some of you, kamera baru, gambar baru. Hahaha… harus lah kan. But then again, mind you I am still using the auto mode. Otak dah karat ni, lambat sikit nak tangkap benda baru. Ni tengah pelan pelan baca manual, dengan harapan tak tertido sambil membaca, hehehe.. Amboi, kalau tengok dress hitam Nabila, 10 page ko selak pun takpe kan. Itulah namanya, adat dunia, hehe..
 
Gambar cover album, “Daddy & I”.
 
DSC00013-eDSC00015-e

Tengok lah tu anak dara ku. Kalau boleh, atas kepala daddy nye nak dia panjat. Adakah itu namanya, pijak kepala? Lama jugak dia atas bahu bapaknya, berdiri gitu. Ini baru kata, motor skill 10/10. Siap bounce bounce lagi, sambil mulut dia buat bunyi “woooo….”.

Nak buat macam mana kan, dah minat dia ke arah tu. Asalkan takde adegan stunt terlampau, kita follow aje lah.
 
DSC00011

Oh, I did learned something new. Panorama view dari kamera ku, woot woot! Lepas ni boleh amik gambar ala ala iklan iPhone5. Ingat iPhone5 aje ke yang boleh buat *ayat orang jaki takde iPhone, hehe*

13 comments:

Schazaza Zober said... BALAS

kak... zaza sudah jeles bgt ni...
teruja sey nk ada camera cmtu gak...
sbbnye mmg dh aim lama dh..
cumenye belum lagi nk beli ni...
adehhhh~
bestnyeeeeeeeeeee....

miss scofield said... BALAS

happy face btul muke cik aiyu diri atas daddy dier!!!

mama maman aka yana said... BALAS

cantik pic last tuh.. :p

Nanak said... BALAS

happy anniversary dear...
moga bahagia hingga hujung nyawa :)

happynya muka cik aiyu bdiir kat situ..terer pula dia siap bounce2 ye..

wow, i jeles la dgn camera tu..
emm,our anniversary hjg thn ni..mgkn blh bg hint kn..sekali dgn hadiah xmas n kelahiran adik Fredo..hihihi.
jimatt :)

Reen Tart Nenas said... BALAS

jeles hoke dapat camera.

Amy Z! said... BALAS

Lepas dah asah2 skill tu nanti, baru dapat tgk gambar2 power. Hehe. ;-)

Tapi kalau kita pun guna auto mode je. Malas punya pasal. Haha.

sabira said... BALAS

hahahahahha...happy face dapat memanjat tue...pipi aiyu makin gebusssss..

zinnur'ain the love of my life said... BALAS

comelnya cik aiyu ... bukan main happy dpt panjat daddy nya ye ...

Nota Cikgu Anum said... BALAS

nape x panjat berjemaah :)

susumanis said... BALAS

salam, hi me from LG's blog, happy and blessed annivesary to u n hubby, cute nyer yr doter pose cam tu gan daddy dia :)

Anonymous said... BALAS

Salam, menantu akak nampak gaya macam Rockers la (gambo no.1) cewahhh. Kalo Ella tengok mesti nanges terguling2. Pandainya di balancekan badan dia atas bahu daddy dia ya. Tahniah Cik Aiyu. Danish kirim salam. Phewitttt. Kak Rina.

fifi said... BALAS

waaa.. muke ganas tu.. tapi comel tetap kene cover.. hihi.. lepas ni gambar nak panorama je la kan..

Madam Sooyaree said... BALAS

Zaza,
Laaa.. zaza nak kamera sama ke, atau lebih kurang? Awak sekarang ni pun amik gambar dah lawa, nanti mesti berganda ganda!

Miss Scofield,
Haruslah, kawasan jajahan gitu, hehehe

Mama Yana,
Auwww... thanks!

Nanak,
Thnak you laling! Hahaha.. mana boleh gitu, kena tuntut 3 hadiah tau!

Reen,
Takpe, insya allah nanti rezeki Reen pulak ;)

Amyz,
Ni asah kena pakai electric shaver ni, hihihi... Bila dah banyak option kan, lagi pening jadi nye kan? Hahahaha

Sabira,
My cheeks don't lie kekdahnya, hehehe..

Zinnur'ain,
Thanks dear :) Memang happy dia, lagi tinggi dia boleh panjat, lagi suka!

Nota Cikgu Anum,
Hahaha.. tak berbahu suamiku nanti, auww!

Susumanis,
Thanks dear for visiting. Kak LG memang banyak drive traffic ke sini, hihihi... Thank you, dia memang suka buat daddy jadi gym :P

Kak Rina,
Hi Danish! :D Heheh... Aiyu pun USA maaa... macam Ella, auwww... Cuma rambut aje tak cukup panjang :P

Fifi,
Kalau dapat amik gambar elok time malam pun dah bersyukur, hihihi.. Kita ni kalau gajet memang lambat sket nak belajar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...