Wednesday, October 17, 2012

Wordless Wednesday: Apabila Mak Limah berbaju sendiri…

DSC00163-e

Top: Mak Limah nak ke bendang
Middle: Nan hado!
Bottom: Ikan duyung sesat di darat berekor dua
 
 Gaya tutup ketet tu, sendiri posing. Mak tak masuk campur.

 
 
P/S: Sorry masih tak sempat balas komen, tuan tanah busy sikit hari ni buat resit. Esok kita reply, insya allah Smile

23 comments:

Anonymous said... BALAS

x tahan tengok tang perut! hehe

Konot said... BALAS

oh no!! sexy! hahah

Kh@iLi said... BALAS

aduhai pecah perot omakk... :)

Eey said... BALAS

Good try Mak Limah!
:p

ASaDa RyutaRo said... BALAS

hahaha.. sape la ajar mak limah pakai baju ni.. sexy! perut mara ke hadapan, brapa bulan? :P

Kniedaz said... BALAS

comel jek si aiyu ni...hehehe

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Aksi separa melampau dah ni..
Tapi still menten cuteness..

amaniammar said... BALAS

salam kenal...

sis...kembangle leher baju n kaki seluar tu klu asyik cm gitu..tgn buh tang dada tu x than..cam divas gitew..

aiyu the lil' glam in da hous...huhuhu..chumel..
da self estem sendiri nk pakai..lps ni mummyleh pantau je le..cik aiyu pakai bj sendiri

mama... said... BALAS

tang ikan duyung sesat tu lawak!! ;p

sabira said... BALAS

amboi...amboi..amboii..bak kata azwan ali..tangan tak tahan..gimik mak limah sungguh..hahahahahah..

Fifi Nadhrah said... BALAS

perut terserlah.. larikk!!!

Mixed-family in da house.... said... BALAS

aaauuwwwww !!!!

gerbera said... BALAS

Pandai lak pose cover2 tu.

Amy Z! said... BALAS

Amboi, seksinya.. Hahaha. tak pengsan mak dia tgk dia pakai baju camni? Hahaha.

Nazayiena said... BALAS

Duyung comel naik daratlah nie,aunty dah nampak perut dia,hahaha.

miss scofield said... BALAS

kah.....kah....kah....

cik aiyu.....pandai btul cover part censored tuh!!!!

zinnur'ain the love of my life said... BALAS

amboii .. seksi pulak mak limah ni ...

nur easy said... BALAS

sejak bila ni? hehehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... BALAS

banyak akai budak kecik ni.. hehee

nenektua said... BALAS

hahahahahaha seksi dan kiuttt.!

Angah said... BALAS

isyh mek kecik ni,tangan tu yg tak tahan....lawak betui...seksi sgt

Nydia Anies said... BALAS

cute!!

Madam Sooyaree said... BALAS

Anonymous,
Harusss... dari mak turun ke anak perut itu :D

Konot,
Of course bebeh!

Khaili,
Hhehe... jangan gitu you!

Eey,
Skang ni memang hari-hari cuba nasib. Kalau nak keluar, memang kena marah pasal kita nak cepat kan, hahaha

Asada,
Dia belajar sendiri you... Bebudak skang, semua nak buat sendiri. Dah besar nanti malas pulak, hehehe

Kniedaz,
Thanks dear, really appreciate it :)

Kak Sham,
Ehh.. ni tutup aurat lagi dari retis, hihiih

Amani Ammar,
Thanks dear for dropping by. Baju dia memang terpaksa dikembangkan selalunya, pasal kepala dia 97% growth tile, hahahaha.... Skang ni memang asyik pakai sendiri aje :)

Mama,
Suka sangat dia pakai seluar macam tu, lepas tu bising 'stuck'

Sabira,
Belum tengok dia posing tangan bawah dagu lagi. Mana belajar pun tak tau, haha

Mixed Family,
Hehehe.. thankssss!

Gerbera,
Harus, kita tkaleh tunjuk bubis di kaca laptop, auw!

Amyz,
Tu memang pandangan harian, hahaha.. dia skang semua nak buat sendiri, menyampah

Kak Nurul,
Hehehe.. tu dalam tu ada stok cereal :P

Miss Scofield,
Kena la kan, talk elok kasi orang kurang pahala :P

Zinnur'ain,
Hehehe, sekali sekala youuu

Nur Easy,
Adalah seminggu dua ni dia buat tabiat, heheheh

Mrs Yana,
Tu la kan diorang ni, pening melayan!

Nenektua,
Auww... ikut mak tu, hahahaha

Angah,
Cover sket la kan, pening kepala orang tengok ketet dia kang :P

Nydia,
Thanks dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...