Sunday, November 4, 2012

Daddy's love and adios!

Hari ni short entry, pasal tuan tanah pening tak habis packing lagi.

Esok pagi, flight kami untuk pulang ke kampung halaman (belah Cik Abe le pulak, asyik belah tuan tanah ajee) jam 6.45 am you. Amek obat. Dah le kena packing untuk cuaca single digit deg C, tak menahan mak.

Oleh itu, kita tunjuk aktiviti petang tadi, sewaktu menunggu waktu makan malam.


Ini namanya, kasih bapa.

Jangan risau, ni warna kuku bebudak punya. Tenyeh tenyeh dah boleh padam, macam ala gam nipis gitu. Asal beli pasal dia tertarik dengan casing Hello Kitty nye. Takpe lah, esok esok, dia tau jugak. Dah nama budak pompuan.



Bak kata Cik Abe,

"I never imagine this day will come. For me to paint little girl's nails."

Ok lah, nak masuk beradu. Wish us for a safe trip!


11 comments:

MamaMaryam said... BALAS

Super sweet hokehh!!! a million congrats to cik Abe

mama maman aka yana said... BALAS

LIKEX10million.. hehehe

Amy Z! said... BALAS

Haha. Sweet la daddy.

Ala. Time kita kecik2 dulu, mana ada nail color utk bebudak. Pakai la magic color, color kat kuku. Susah gak nak basuh tu. Hahaha.

mrs gold said... BALAS

amboi...pandainya cat sendiri :)

Unaizah said... BALAS

What a sight to behold! So sweet....

~Mami Little Hero~ said... BALAS

Lol... I ingat ur hubby pakai kain pelikat. Rupanya seluar! hehehe... auwww so sweet ada anak gegirl boley main2 pakai cat kuku.

Fifi Nadhrah said... BALAS

sweet sgt.. mmg kasih bapa betul!~

Anonymous said... BALAS

shweet!!! happy holidays! she's growing up so fast!!

sabira said... BALAS

sweety auntie sorang nie siap pakai kutekss...kaler fink u...pakai pampers je tak menahan..heheheheheeh....rajin ayahnyer melayankan...

Nazayiena said... BALAS

Dah namanya anak perempuan mesti nak cantik2 camtu....

Madam Sooyaree said... BALAS

Mama Maryam,
Hehehe.. kembang le orang tu kalau tau, hihihi

Mama Maman,
Kalau Cik Abe ada FB, dia like balik, hahaha

Amyz,
Betul tu, kita pun suka main magic pen tu. Siap lukis kat bibir, hahahaha

Mrs Gold,
Hihihhi.. elok gak dia cat tu, kuku je tercat :P

Unaizah,
Thanks dear :)

Mami Little Hero,
Hahaha.. tapi dia memang pakai kain pelikat kekadang, breezy kata dia, hahaha...

Fifi,
Tu la kan, nasib baik bapak rajin melayan!

Anonymous,
Thanks dear! True, kejap aje dah besar!

Sabira,
Hahah.. tak sedar diri kan.. diapers tak tanggal, dah pandai nak melawa, iskhhh...

Kak Nurul,
Betul tu kak. Kekadang dia duk bersiap sendiri, pastu cakap "pretty" kat diri sendiri, hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...