Thursday, November 29, 2012

Date night

Ngeh ngeh ngeh... hari ni kami dating lagi.

Bukan senang weh, nak makan berdua.

Semalam masa kitorang ronda-ronda, Cik Abe ajak pergi Cattle Baron. Dia ajak makan, tapi tanak bawak Cik Aiyu, hahaha.. Memula ingatkan dia memain, tetiba tengahari tadi dia usulkan balik.

Cik Abe suruh I tipon Cecilia, suruh babysit cik kak kita.


Bila call, Cecilia kata ok. Woohhooo! Terus datang semangat, packing barang Cik Aiyu time tu jugak. Padahal nak pergi nye lambat lagi. Itulah tanda ibu yang sayangkan anaknya, hahaha...

We left her at 5:30 pm, and head straight to the restaurant.


Memandangkan kami datang off peak hour, maka yang banyak di dalam adalah golongan warga emas. Kat sini golongan warga emas memang suka pergi restoran. Cuba pergi McD dalam jam 11 pagi, memang ramai. Kekadang diorang berhimpun, macam lepak kedai mamak gitu la. At least tak le boring sangat kan, dari duduk terperuk kat rumah.


My Kentucky Pie.



Gambar apa-benda-catfish lupa nak snap. Dah tengah makan baru teringat. Lapar sangat, pasal tengahari tadi makan Maggi asam laksa JE. Cadangan asal nak buat sheperd's pie, tapi Cik Abe ajak gi shopping perabot pagi tadi, terus sheperd's pie pun tak timbul bayang. Kitorang sekarang ni, tengah semangat nak hias rumah. Siap beli pokok petang tadi you!


Hari ni tak snap gambar Cik Aiyu, so kita post gmabar minggu lepas la k. Masa ni kami yang babysit Nicholas.



Bertuah punya budak, dia ajak kawan main lompat-lompat atas katil.

T__T


5 comments:

mama maman aka yana said... BALAS

seronok gak jejarang dpt dating kan..:P

blu4sky said... BALAS

happynye budak berdua tu dapat melompat-lompat atas katil :)

Veelara said... BALAS

sesekali mmg kena dating bdua

amboi seronoknya cik aiyu main lompat2 atas katil

sabira said... BALAS

so sweet sesekali dapat dating berdua kan kak...kentucky pie look delicious sangattttt...tuhh dia cik aiyu bila ada geng..happy giler dapat loncat2 atas katil :))

miss scofield said... BALAS

syok nye cik aiyu n nicholas...

loncat2 atas katil!!!

weeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...