Sunday, December 2, 2012

Mason's birthday partaayyy

Hujung minggu ni, banyak pulak aktiviti. Tetiba terasa tuan rumah banyak kawan, hahaha.. Padahal tak pun :P

Siang tadi, ada Scentsy party. Dia ala ala parti Tupperware, tapi parti jual lilin gitu. I've attended one of our neighbour's, but today it was hosted by Rae, one of the mom in our mommy group. We get together, have some (ermm... some?) cream puff and lemon tea, what is it about to complain right? Plus, the party for sure did smell good!

Selain tu, hari ni hari kemas lantai. Setelah beberapa tahun kami beli vacuum, baru pertama kali tadi kami cuba pakai carpet shampoo extension. Wah wahhh... memang mujarab, mengerlip karpet kami! Memula I yang nak cuba, tapi telah di take over oleh Cik Abe yang terlebih semangat. Jadi untuk balance kan tugasan rumah, tuan tanah mop lantai pulak. Jadi dua tiga hari ni, boleh la kami guling guling atas lantai dengan perasaan lena gitu, hihihi...

Cerita pasal semalam pula, Cik Aiyu ada birthday party kawan nya, Mason. Cik kak kita bila dengar aje ada parti, terus tegak leher.

"Party? Cake?"

Terus excited you!


As usual, tuan tanah buat hal lagi. Bawak kamera, tapi tak bawak SD card, hahaha... Oh well, at least I tried. Tak jadi nak amik gambar diorang lompat lompat kat rumah yang isi angin tu.


Tengok tu, siapa yang lebih excited tengok kek?



Ok, kali ni birthday boy pun exicted sama :D



Antara hadirin. Spot Cik Abe, hahaha..



Birthday boy yang berumur 4 tahun.


 
Bukan birthday girl yang berumur 2 tahun 5 bulan.
 
 
Mek Aiyu seperti biasa, makan kek adalah makan icing bagi dia. Dah la sugar paste icing, selamba aje dia makan sampai mulut biru.
 
 
Minggu depan kami ada birthday parti lagi. Macam mana la nak diet ni, hehehe *alasan*

3 comments:

lyza said... BALAS

Cepat la balik Msia.. rindu gile kt sikenit nie.. byk dah yang pandai ya...
kejap...5 minit... tak bleh blah sungguh... hahahahaha....

abah khalisha said... BALAS

suka betul dia makan kek ye..hari-hari makan kek pun tkpe tu

Madam Sooyaree said... BALAS

Kak Lyza,
Hehehe.. tunggu Feb haaaa

Abah Khalisha,
Itu bukan dia je, mak nye pun sama, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...