Tuesday, December 11, 2012

The result

 
Thanks to all who participated. Some didn't leave any e-mail behind, some send the comment to my e-mail. Boleh la, aku terima nikahnya, ehhhh.... Mementang tarikh hari ni cantik kan, melalut jap. Except for those who left their comment after cut off time, sorry k lalings, insya allah next time boleh join lagi.
 
Sooo.... kali ni pakai tulis atas kertas je. Malas nak taip. Rasanya sindrom carpal tunnel macam mula menular di tangan tuan punya blog. Tu la, asyik mengadap tipon aje main Scramble, padan muka. Tak elok gak kan tipon touch screen ni, kebarang kalian kita nak buang masa adalah amat tinggi! Tengok tulisan I, siap berpeluh you. Nasib si tangan kidal, kalau pakai pen, mesti diseret bersama ink nya.
 
Anywaayyyyy....
 
 
 
Tahniah kepada...
 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
51. Fifi

58. Yana
 
 
FIFI dan YANA!!!
 
 
Nanti kita e-mail k, untuk mintak alamat pos memasing.
 
 
 
To those who are wondering how Aiyu was...
 
 
Hari ni hip hop style.
 
 
Sekarang ni, bukan aje dia pilih baju sendiri, baju kita pun dia nak pilih! Adehhh... tak tahan makkk... Siang tadi punyalah dia berkeras nak suruh I pakai selipar. Padahal kat luar tengah 6 degC. Bukan 26, bukan 16, tapi 6. Orang nak pakai but tinggi, baru aaa stail sikit :D
 
Jangan tak tau, skang ni tuan punya blog dah ada but sampai lutut, hahahaha.... 

13 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Adeihhhh...
Panjang nyer muncung..
Ikat reben nak??

sabira said... BALAS

hahahaha..the very the hiphop gegirl...cap sape tue kak? wahh lawa kasut..kasut elmo merah...asal muka macam baru bangun je tu?heheheheh

Anonymous said... BALAS

I am your blog follower-cum-blog stalker. Tang pakai selipar time 6deg tu mmg lawak!! Aiyu2 comel betul la dia.

Amy Z! said... BALAS

Tahniah kepada pemenang. Ewah~ Macam announcer pulak.

Hoho! Boot sampai lutut. Seksi tuu kalo pakai dgn skirt. Amboi. Sejuk2 nak pakai skirt camne? Hakhak.

Hip hop style pun ok. Jgn sampai pakai cd kat leher cukup la, nak~

Eliss Mie said... BALAS

amboi hip hop style gitu :p

Mama Kembar 3 said... BALAS

congrats to the winners! cik aiyu ni pakai style apa pun cun jer :-)

Nazayiena said... BALAS

Serius je Cik Aiyu dgn pki hip hopnya tu....
Tahniah pd pemenang.

mama maman aka yana said... BALAS

hahaha.. pandai pilih sendiri dah... cam gaya minah hip-hop jew nih.. kikiki

abah khalisha said... BALAS

Tahniah bt pemenang

Anonymous said... BALAS

Assalamualaikum, aiyu isabella n mommy..yo yo wasap wasap!!gengren kaki mak nak pakai selipar je klu kt luor 6deg..:)

next time entry kasut mommy pulak keyy..

Fifi Nadhrah said... BALAS

macam tak percaye pulak name saye yang naik.. hihi.. :) thanks sangat2..

cik aiyu ni memang berstyle.. agak die takut mak die hot dari die kot.. tu yang die bantai suruh mak die pakai sliper time 6degree.. cute!~

kisahwanida said... BALAS

Comel cik aiyu. Dah lama x jenguk cij kak kita ni

kisahwanida said... BALAS

Comel cik aiyu. Dah lama x jenguk cij kak kita ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...