Monday, December 10, 2012

Time's up!

Teeetttttt.... give away ditutup!
 
Terima kasih kepada semua yang sudi menyertai. Tergelak den sesorang baca sebab musabab kenapa puzzle itu berguna. Kepada mereka yang e-mail drectly, kita terima juga lah k ;) Susah-susah aje hantar e-mail.
 
 
 
Anywayyy....
 
Last komen kita terima adalah dari Chitty Boy and Me.
 


Yang lepas tu, insya allah next time pulak k.




Mintak ampun mintak maaf, hari ni tuan tanah terlebih sibuk kejap. Ada orang datang dari pagi ke tengahari. Sudah lari timing kerja ku. So esok pepagi kita undi k.



TUUUNGGGUUUUUUUU!!!!!

7 comments:

abah khalisha said... BALAS

orang datang makan ke datang jenguk tu.hehehe

liza said... BALAS

Jgn org dtg nak puzzle tu plak dah ler.. Huhuuu

Harap2 ada la rejki anakanda akak. Leh training..

nor laila said... BALAS

singgah sini petang ni..

Syima Syaz said... BALAS

alahai tak sempat join....

Unaizah said... BALAS

Oh no! Tak sempat nak join. Kita balik kampung so tak beronline 2 hari.

lyza said... BALAS

alaaaa.. bagilah give away tu periuk mahal tu.. konpem ai terjah pintu depan :P

Konot said... BALAS

Alaaaa x Sempat join!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...