Saturday, February 9, 2013

Another evening at the park

Semalam, kami jumpa Cecilia & Nicholas lepas sekolah Cik Aiyu.

Originally we planned for Thursday, tapi cancel pasal diorang busy dengan realtor. I guess decision has been made, they finally put their house for sale.

Cer teka, berapa hari je diorang jual rumah?

?

?

?

?

?

2-3 hari je!

Apparently the market is sooo demanding, ada yang letak offer tanpa tengok rumah pun. They went through a few offers, pas tu terus terima. Malas nak fikir panjang.

End of Feb, diorang akan pergi California dalam seminggu, tengok keadaan di sana. April nanti baru pindah. Memandangkan kami balik US nanti hujung March, memang dah tak berapa dapat nak jumpa lah. Sedih tau.

 

Dua kawan baik, bermain di padang.

Hopefully they will always remember each other :)

P/S: Happy Chinese New Year to those who are celebrating. Simpan sikit mandarin oranges for me k... :D

4 comments:

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Nurul,

Nnt soh la diaorg create akaun FB. Blh jejak kasih smula.

p/s;
Kut la time tu masih ada FB lagi.

Fifi Nadhrah said... BALAS

ala.. sedihnye.. nak pisah.. hilang da sorang geng kak huda kat sane..

Amy Z! said... BALAS

Kesian cik aiyu, bff dah jauh.

Takpela. Nanti blh gi California melawat Nicholas, sambil makan angin. Cewah. ;-)

Sweet je budak kecik dua orang ni.

farah said... BALAS

Last hugs ye cik Aiyu, alololo comel sgt they olls. Hopefully, they will continue to remember each other, photos2 ada ni as memory :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...