Sunday, February 17, 2013

Debaran akademi bermula

Babai Amerika!

Rasanya macam semua benda dah di pack, harap-harap takde yang tercicir lah. Kalau baju, ada alasan nak shopping. Tapi kalau cucu-cucu I, si Hello Kitty, Donald Duck & Lowly Worm, nangess!

2 check in bags, 2 + 1 carry on, esok tuan tanah bakal membina otot di airport. Setiap kali nak fly, mesti berdebar tau.

Kan best kalau boleh balik Malaysia naik beskal.



Readdyyy....

Setttttttttttttttttttttttt......

Gooooooooooooooooooo!!!!!


Propah je tu.

Sebenarnya Cik Aiyu sibuk duk kejar layang-layang orang main belakang rumah kami.


Jumpa di Malaysiaaaaaaaaaaaaa!!!!

19 comments:

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Slmt blk M'sia Cik Aiyu dan momnya.
Lama ke blk kali nie?

mama leen said... BALAS

ololoo.. comeynya dia...

sabira said... BALAS

have a safe trip!

Zura Lee said... BALAS

semoga selamat sampai... hamboii naek beskal pakai spek paris hilton !!

Amy Z! said... BALAS

Semoga selamat dalam perjalanan balik Msia dan perjalanan yang lancar. :-)

Kalau lama, kita blh jumpa2. Take care. :-)

farah said... BALAS

Lovely! I think green is her color, she really looks her best in it! Have a safe trip darlings!

lemongrass said... BALAS

Have a safe trip Cik Aiyu and Mommy Cik Aiyu! Cik Aiyu kan seasoned traveller, sure nya well behaved :-).
Makan puas2 kat msia, jgn sampai kempunan bila balik texas nanti.
membina otot di airports tu memang perkara biasa. Kdg2 rasa mcm minah indon balik dr Indon nak berniaga kain batik aje sbb sarat dgn bags and boxes. Hahaha

NenetPenne (NP) said... BALAS

semoga terserempak di Paradigm Mall nanti...kot terserempak jangan terkejut pulak yer kalau ada orang dok panggil Aiyu!! Aiyuu!!!! :)

Fifi Nadhrah said... BALAS

have a safe trip..
aiyu.. behave ok.. hihi..

Kniedaz said... BALAS

have a safe trip...mesti tak sabar nak jumpa family kan...ooh comel betul aiyu dengan specky dia

HUZAIFA said... BALAS

semoga selamat dalam perjalanan

HUZAIFA said... BALAS

semoga selamat dalam perjalanan

ika said... BALAS

aiyu..ooomei angat...

~Mami Little Hero~ said... BALAS

Cik Aiyu nampak makin tembam lah. Selamat pulang ye kak huda & cik aiyu comel.

umie said... BALAS

dah lama x snggah blog ni...dah besar rupanya cik aiyu...semoga selamat dalam perjalanan...

mama maman aka yana said... BALAS

alahai... dah sihat ke cik aiyu.. :-)

moga bertabah dan selamat ber'amazing race' yer.... kiki

Konot said... BALAS

safe trip!

nak dating dgn aiyu!!

Miss Cool said... BALAS

Jaga- jaga. Cik Aiyu nak serang Malaya!

Wahidah said... BALAS

so cute...mcm model cilik tau cik aiyu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...