Tuesday, February 5, 2013

Shoe fetish

Hands up!

Siapa yang follow instagram (@nurulhudama, promoo.. hahaha) I kan, mesti tau, betapa I ni giler kat kasut.

Ya, orang selalu kata, buatpe membazir beli kasut memahal, letaknya kat kaki.

Ehhh.. suka saya lah, hahaha... Well, I honestly think, we tend to neglect our feet the most. Mementang kaki tu paling jauh, kita buat dek je kat dia. Padahal, kaki tu la yang menampung berat badan kita (yang makin hari makin bertambah ni) bila kita beronggeng. Kesian kat kaki. I love you kaki.

Kalau part kasut tu takde orang nak tengok, not a big deal. I like pretty lingerie too, takkan nak tunjuk kat orang kan? Bahaya you! Yang penting, kepuasan di hati. Tambah confident pada diri sendiri.

Anyway, hari tu masa pergi San Marcos (40 minutes drive from San Antonio), I menjadi mangsa keadaan lagi. Ooops I did it again bak kata Britney. Beli kasut le, apa lagi, hehehe..


Hehehe.. comel tak? Sangat selesa you! Lagipun takde kasut warna cekelat gini lagi. Matching dengan lantai kat rumah, hahaha.. 

Dah beli satu tu, biasa la, tangan gatal duk surf kasut yang lebih kurang sama. Girls can never have too many shoes! Or handbags. Or clothes, hehehe.. What to do, nafsu sembilan kan...



Browse punya browse, terjumpa la I kat tuan punya kasut ni.


Perghhh... nanges!

Tu baru satu pesen, yang lain belum tengok lagi. Macam penjual korset you.


Tuan punya kasut.


Haaa... don't play play. Putih suci aje kaki tuan punya kasut ni.

Belum lagi tengok tuan punya kasut.

Haaa... nak tengok tak?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Taaa daaaaaa!!!!




Mak sentap nyahhh!!!

Kalau nak tengok lagi collection, boleh la kunjungi Flickr tuan punya kasut ini. 

Sekian.

29 comments:

Fauziah Ismail said... BALAS

Salam.
I've been your silent reader for so long. I had never commented anything until now ... this post cracked me up big time!!!

Reen Tart Nenas said... BALAS

hahaha! nanges hoke tgk owner kasut. hahaha

Salmi Khairil said... BALAS

memang suci sungguhhh...tertipu kita..huhuhuhu

penDragon said... BALAS

Assalamualaikum maikorner, I pun suka kasut taw!! tapi, oh nooo...tuan punya kasut tu...x sanggup!

TeacherAzimah said... BALAS

hehehe...terus sentap ek

Sarah said... BALAS

kaki dia cantik mengalahkan kaki pompuan..>_<

nurul dahlya alias said... BALAS

penjual korset ya....hmmm :)

Nuroll said... BALAS

tgk kasut sentap....tgk tuan kasut, mak triple sentap tau!

Shamsiah Abdul Rahman said... BALAS

Baru je nak ajak Tuan Rumah berjemaah sekali tengok Tuan Kaki.. larikkkkkk...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... BALAS

hahaha.comel !

Mixed-family in da house.... said... BALAS

hah? tergezut den ....

Amy Z! said... BALAS

sentappppp...!!

I suka kasut pun takde sampai camtu sekali.. T___T

sabira said... BALAS

ooomaaaiiigoddddd....kasuttt..meleleh air liur tengok..:))..cantik gila design...

Eey said... BALAS

Are you sure ni bukan photoshop?
Owh!

emy pokden said... BALAS

hahaha..terkejut sy...

alinrose said... BALAS

apekah hahaaha..ohhhhh jelessss

nj0791 said... BALAS

my "jaw hit the floor" tgk tuan punya kasut tu...hehehe...jeles i tau. anyway i dah follow u on twitter.

mama maman aka yana said... BALAS

aduh.. cun tuh.. :)

cari.com said... BALAS

Motippp diva HH pun boleh terselit nama dlm entry ni?? LOL

NenetPenne (NP) said... BALAS

errr that man pakai kasut pompuan? ohhh my!!

~Mami Little Hero~ said... BALAS

Hahahahaha lawak betol la. Btw, Tory Burch flats mmg selesa. Used to have one tapi dah buang sbb pakai smp lunyai sbb punyalah selesa gilerrrr.

Nota Cikgu Anum said... BALAS

mak nanges rintih2 noks..heheh

n.a.n.i.e said... BALAS

harus sentap tgk owner kasut..hukhuk~

gerbera said... BALAS

Lawanya kasut2 dia. Jeles ai tgk kaki dia.

Has_Hashim said... BALAS

My hubby kata, those men wearing shoes mcm ni, ada style tersendiri bila berdiri...`kepit eggs' no offence!!! hahahhaha

Fifi Nadhrah said... BALAS

terkejut tgk owner kasut tu.. kalau aiyu tau pon mau die sentap.. hahaha..

Anis Rafie said... BALAS

Bahahahaaha!! I pun sentap woo tgk tuan kasut tuu... nangess sedu sedan nih.. :')

Nor L said... BALAS

Hi sis!

Nak tanya kalau kasut Tory Burch yang you pakai tu, berapa price range dia ek? kalau time sale ok tak harga dia?

kekunang said... BALAS

Sentap habis tengok tuan kasut...mixed feeling gitew...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...