Wednesday, March 27, 2013

Blogger for android

Testing 1 2 3...

Model duck face tumpang lalu.....

Ada orang tu skang perasan princess, pengaruh Princess Sophia the First kat Disney Channel.

Memula dia suruh panggil Princess Sophia Aiyu, tup tup terus tukar....

"This is Princess Aiyu."

18 comments:

sabira said... BALAS

kelassssss kau aiyuu..pandai pilih kasut.. laboutin lagik..i like ur taste princess...muhahahahah..catwalk sket!

Fifi Nadhrah said... BALAS

tengok atas.. cool je.. duck face ala2 model.. scroll ke bawah.. mak ai.. cantik kasut.. vouge!~

blu4sky said... BALAS

Peh princess aiyu model of the year

Dinas Aldi said... BALAS

Macam pose untuk album cover ja, fewit!

Tang kasut tu tak menahan, kahkah!

Amy Z! said... BALAS

Amboi. Part kasut tu memang dah princess habis dah. Pandai pulak pilih Louboutin. Respekk! Respekk!!

farah said... BALAS

The most expensive stuff is the pout! Truly model material! :))

n.a.n.i.e said... BALAS

comel la princess aiyu :)

leh jadik model duck face ngan duta kasut L, hihi

Madam Sooyaree said... BALAS

Sabira,
Skang ni pantang kita dalam bilik, terus dia masuk main ngan kasut & bag. Kalau dah awek tu, awek juga kan

Fifi,
Hahaha.. dia suka pakai kasut kita skang, pastu jalan keliling rumah T__T

Blu4sky,
Princess Aiyu perasan tu, belum lagi kalau dia suruh kita pakaikan dia rantai, adehhh

Dinas,
Posing haruslah mahal kan, baru orang nak beli album, hihihi

Amyz,
Semua pun dia taram, asalkan tinggi. Dia suka pakai pasal selain melaram, tinggi la dia sikit nak tengok benda atas meja, hihihi

Farah,
Ni belajar kat Malaysia, dia pun tau nama facial expression tu duckface, hihihi

Nanie,
Wakaka.. takut ada orang ingat terjumpa itik pakai kasut pulak kang, hehe

Neny said... BALAS

mak aii..pandai buat muka itik!!! hehehe

Yong Is My Name said... BALAS

haha..

ala2 next top model muka itik yang comel sgt


Kniedaz said... BALAS

Alahai..boleh jadi model ni..hehe

ummi_khalish said... BALAS

salam ukhuwah...cik aiyu...sangatlah lawa ye....cam diva...hehe...sangat cumilll....

p/s:boleh x orang mesir nak isi borang nak pinang ankdara ni?hihihi......

Anonymous said... BALAS

Salam Tuan Rumah,

Aiyu wear the shoes like a second skin...hehehe..mmg klass taste Mek Aiyu...

anis-chan said... BALAS

pakai loubs, muncung + pose cam posh spice haa klassss mek aiyu :)

mama maman aka yana said... BALAS

wah.. supermodel wanna be.. kiki

Nurul A said... BALAS

Hahaha...sgt la model material. Btw, u guna BLOGGER app ke? Not those 3rd party app kan?

nazila jaafar said... BALAS

x nak create akaun keek untuk mek aiyu ker?

Imparfait Saint said... BALAS

Cantik kasut Aiyu hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...